Kísért a múlt – Kicsinálták Krasznai Tündét

Ötmilliós pert indít az énekesnő

2015/01/12

Krasznai Tünde a bírósághoz fordul azért, mert egykori felnőttfilmjeit újra kiadták, így azt a látszatot keltették, hogy ő továbbra is pornózik.

Az X-Faktor 2013-as szériájának egyik legjobb énekesnője nyíltan vállalta múltját; amikor bekerült a tehetségkutatóba őszintén bevallotta, hogy pornófilmekben szerepelt. Krasznai Tünde azért is jelentkezett az X-Faktorba, hogy bebizonyítsa énekesi tehetségét, és új életet kezdjen. 

Sajnos ez csak részben sikerült, hiszen annak ellenére sokan támadták, hogy Tünde nem akarta elfedni a valóságot. Mégis sikerült felépítenie magát, rengeteget tett azért, hogy a közönséggel elfedtesse pornós múltját, és kizárólag az énekesnőt lássák benne.

Az interneten azonban feltűnt egy keresetlevél, amelyben Krasznai Tünde egy kiadót ötmillió forintra akar perelni azért, mert a tehetségkutatóban történt szerelése után online felületen fizetősként letölthető módon közzétették egykori filmjeit, valamint egy felnőtt témákat tartalmazó lap DVD mellékleteként is megjelentettek egy pornófilmjét a nagyobb haszon reményében.

Krasznai Tünde 2

Fentiek hatására a felperes pszichikai-idegi állapota sokat romlott, depressziós, letargikus állapotba került, szorongott, nem volt kedve emberek közé menni” – áll a keresetlevélben.

A Bors című napilap szerette volna megszólaltatni Tündét is, de az ügy kényes mivoltára való tekintettel nem nyilatkozott, ügyvédje pedig éppen szabadságát tölti, ezért őt sem lehetett szóra bírni.

Hozzászólások