Kisfiút vagy kislányt vár Gombos Edina? – Most kiderül!

Ezúttal csaltak a megérzései

2014/11/04

Gombos Edina második babájával várandós, és a népszerű műsorvezető a legutóbbi ultrahang vizsgálatig biztos volt abban, hogy ezúttal is kislánya születik majd. Az eredmények azonban rácáfoltak a női megérzésekre, ugyanis egy kisfiú növekszik a pocakjában.

gombos
Edina alig hitte el, hogy ezúttal kisfia születik (Fotó: TV2)

Gombos Edina könnyes szemmel vette tudomásul, hogy az ultrahangképen bizony egy kisfiú van. Ezzel férjének és kislányának, Mirinek lett igaza, ők ugyanis biztosak voltak abba, hogy egy kis királyfival fog bővülni a család.

Nem hiszem el, hogy mekkora mákja van” – utalt férjére Edina, miközben a család együtt izgult az ultrahang eredményét várva. A műsorvezető nagyon meglepődött, hogy kisfia lesz, mert bár érezte, hogy ez a terhesség másabb, mint az első, meg volt győződve arról, hogy Miri kishúgot kap maga mellé. Edina azt is bevallotta: félt, hogy ha nem kisfia lesz, esetleg csalódást okoz majd férjének.

Edina el sem tudja képzelni, milyen egy fiú baba. Szerencsére azonban lesz ideje gyakorolni a szülés előtt, az öccsének ugyanis nemrégiben született kisfia, így biztosan kifaggatja majd sógornőjét.

Miri nagyon várja, hogy megszülessen a kicsi: amikor kiderült, hogy kisfiú lesz, annyira lelkes volt, hogy az talán egy kicsit már túlzás: azonnal mindenkit körbe akart telefonálni a nagy hírrel. Már most elkezdte gyűjteni a játékokat az öccsének, és tervezi a programokat, amiket majd együtt csinálnak” – mesélte Edina nevetve. – “Ez a terhesség teljesen más, mint az előző, azt ugyanis nagyon nehezen viseltem: szinte minden nap injekciót kellett kapnom, hogy dolgozni tudjak. Persze most is voltak reggeli rosszullétek, de ezek már elmúltak. Jelenleg nagyon intenzív időszakban vagyok, mert az Aktív mellett még két műsort elvállaltam, így néha a terhességi vizsgálatokra is alig jut időm elmenni. Februárban viszont visszavonulót fújok, és egészen szeptemberig pihenni fogok” – árulta el terveit Edina az RCNewsnak.

Hozzászólások