Kisgyermek ébresztgeti túladagolt anyját

Drogtúladagolástól eszméletlen nő hevert egy szupermarketban

2016/09/23

Szívszorító videót osztott meg a világgal egy amerikai szupermarket. A felvételen egy kislány sírva ébresztgeti anyját, aki drogtúladagolás miatt elájult.

Szívszorító és megrázó videó került fel ismét az internetre. Egy nő eszméletlenül fekszik egy bevásárlóközpont padlóján, a játékosztályon. Eközben kislánya, aki vélhetően másfél-két éves keservesen sír, ébresztgeti és próbálja magához téríteni anyukáját. A videón jól látszik, hogy a kicsi húzza anyjának a karját, a ruháját, a haját de a nő meg sem mozdul olyannyira rossz állapotban van.

Miután az áruházban lévők észrevették az esetet mentőt majd rendőrt hívtak az asszonyhoz. A szakszerű segítség megérkezése után azonosították a 36 éves nőt és a táskájában talált heroin alapján arra következtettek, hogy kábítószert fogyasztott mielőtt gyermékvel vásárolni indult és a drog hatása a szupermarketben érte. A hatóságok nyilatkozata alapján kiderült, hogy innentől a Gyermekvédelmi Minisztérium magához veszi a kislányt, hiszen nem engedhetik meg, hogy az anyja ilyen körülmények között, hanyagsággal nevelje gyermekét. Emellett pedig veszélyezteti a csöppség életét is, hiszen az apróság még olyan korban van, mikor egyedül képtelen ellátni önmagát a legalapvetőbb dolgokkal. Miután sikerült a 36 éves Mandy McGowen magához térítsék a nő tagadta, hogy kábítószert fogyasztott volna. Állítása szerint egyszerűen csak fáradt volt vásárlás közben és elaludt. Szerencsére a XXI. Század találmányainak köszönhetően igencsak könnyen ki tudják deríteni, hogy használt-e bármilyen tudatmódosító szert az elmúlt időszakban.

Hozzászólások