Kiskorú lányokat ejtett teherbe a nagy nevettető

Egyiktől még meg sem született a gyermeke, máris tovább állt

2016/01/21

Míg a legtöbb embernek nevetést hozott az életébe Charlie Chaplin, addig magánéletébe több volt a keserűség, hiszen kiskorú lányokat ejtett teherbe és hagyott el a színész…

received_2491012060986581

Míg kora egyik leghíresebb és legtehetségesebb színésze volt, szakmai karrierje vitathatatlan, addig Charlie Chaplin nőügyei több, mint botrányosak voltak. Az hagyján, hogy többször is elvált, de közben több kiskorú lányt is teherbe ejtett.

Chaplin első felesége mindössze 16 éves volt, amikor az akkor már híres színész 29 évesen feleségül vette- ugyanis azt hitte, hogy fiatal kedvese várandós. Bár Mildred Harris akkor még nem volt az, nem sokkal később valóban babát vártak, aki azonban három nappal a születése után meghalt. A kapcsolatuk sem tartott tovább, válás lett a vége, de Chaplin máris másik lányra vetett szemet.

Getty - Charlie Chaplin és családja
Az idős Charlie Chaplin népes családjával

Új kedvese mindössze 12 éves volt, amikor a legendás nevettető kinézte magának, ám a lány 15 éves koráig várt, hogy valóban kikezdjen vele – nem sokkal később már két gyermekük is született. Természetesen itt is válás lett a vége, meg az, hogy a fiatal ex-feleség kitálalt Chaplin félrelépéseiről és kegyetlen természetéről.

A színész ezután jobban választott: új kedvese már 21 éves volt, és csak négy év után vette el feleségül, ám nem sokkal később el is váltak – ebben valószínűleg köze volt annak is, hogy közben egy másik fiatal lány bejelentette: gyermeke született a színésztől.

Bár ezek után úgy tűnt, Chaplin végre lenyugodott utolsó felesége, Oona O’Neill mellett, akivel 8 közös gyermekük és 34 közös évük volt, a legenda állítólag ebben a kapcsolatban sem volt éppen hűséges.

Nem véletlen, hogy így vélekedett a házasságról: „Számomra az az ideális nő, akibe én nem vagyok szerelmes, ő viszont halálosan szerelmes belém” – tartotta a színész, aki elmondása szerint kétezer nővel bújt ágyba életében.

 

Hozzászólások