Kislány érkezik a Majka-klánba?

Jöhet a második baba

2015/09/18

Minden jel arra utal, hogy az Ezek megőrültek műsorvezetője lassan kétszeres apuka lesz. Majka és párja, Dundika, éppen a tengerentúlon időznek, ki tudja, lehet, hogy a forró nyári esték meghozzák a várva várt eredményt.

A páros egy hetet töltött hármasban, fiúkkal, Mariánnal többször kiverték a cukiság mérőt, olyan képeket osztottak meg a nagyvilággal. Pihenni ment a család, de emellett a második héten baráti kötelezettségeiknek is eleget tettek. Ők voltak a tanúi Curtisnek és Csillának, amikor Las Vegas egyik rózsaszínfelhős kápolnájában kimondták egymásnak a boldogító igent. Curtis már hónapokkal ezelőtt pedzegette, hogy az esküvő után azonnal belefognak a babaprojektbe. Lehet, hogy odakint Majkáékat is elkapta a gépszíj?

Majka-és-családja-10

Az biztos, hogy a friss nyári levegő, a puha homok és a napfényes tengerpart magával ragadó tud lenni, egy kis romantikát biztos, hogy a fiatalok is becsempésznek a tengerentúli kirándulásba. Ha pedig sikerül néhány lopott órát együtt tölteniük, minden esély megvan rá, hogy ők is belefogjanak a gyerekcsinálásba. Míg Majka és Dundika a habokat élvezi, addig a műsorvezető anyukája boldogan kotyogott ki néhány családi titkot.

“Mivel a második gyermeknek kislányt szerettek volna, ezért pontosan elmagyaráztam azt a módszert, amelyet még megboldogult Czeizel Endre genetikustól hallottam” – mesélte a Bestnek Majka anyukája, Ibolya néni.

Lehet, hogy előbb bővül a család, mint gondolnák? Bár korai még tényekről beszélni, az biztos, hogy mindenki nagyon örülne, ha második gyermekükként kislányt hordana Hajni a szíve alatt. És van itt még valami, ami várat magára az életükben. A páros ugyan nem ragaszkodik a papírhoz, azzal is sokakat boldoggá tennének, ha hivatalosan is összekötnék az életüket. Majka ugyan azon a véleményen van, hogy nem a papír számít, Dundika pedig volt már férjénél, a szülők és a kis Marián biztosan szívesen vennék, ha esküvő lenne a vége.

Hozzászólások