Kislánya születésnapján házasodik Caramel

Az esküvő minden részletét maguk szervezik meg

2015/03/26

Caramel tavaly augusztusban lett apuka, és úgy gondolja, nincs jobb módja annak, hogy megünnepelje kislánya első születésnapját, mint hogy elveszi feleségül Szofi anyukáját.

Sűrű lesz a programja a következő hónapokban Caramelnek, hiszen amellett, hogy új lakásba költözik a családjával, augusztusban végre feleségül veszi kislánya édesanyját. Mivel az esküvő legapróbb részleteiről is a pár gondoskodik, bőven lesz feladatuk, hogy a Szofi szülinapjára tervezett szertartás tökéletes legyen.

caramel szofi
Különleges lesz Szofi első születésnapja (Fotó: Facebook)

„Szeretném, ha a kislányunk első születésnapján, amikor Szilvivel pap előtt összekötjük az életünket, minden tökéletes lenne, és minden úgy sikerülne, ahogy megálmodtuk. Mindent magunk bonyolítunk, a szóba jöhető helyszíneket is mi magunk látogattuk végig. Nem akarunk esküvőszervezőt megbízni, a legapróbb dolgokat is magunk szeretnénk kiválasztani – mesélte Caramel a Storynak, és azt is elárulta, hogy az esküvő előtt egy másik nagy lépést tesznek a családjával, ugyanis új lakásba költöznek. A család számára fontos szempont volt, hogy Caramel kedvese, Szilvi szülei a közelben lakjanak, ugyanis sokszor a nagyi vigyáz Szofira.

Szülei nagy büszkeségére a hét hónapos Szofi egyre több dolgot tanul meg, sőt úgy tűnik, a zene szeretete máris a vérében van.

„Most épp a kúszással próbálkozik a kis térdeit berogyasztja, és úgy próbál elindulni. Egyelőre csal hátrafelé sikerül közlekedni, de szerintem pár nap, és rájön, hogyan haladhat előre is. Tüneményes, ahogyan erőlködik, és széles szájjal mosolyog ránk, amikor végre sikerül neki. Mi meg roppant büszkék vagyunk rá, hogy mindent milyen gyorsan megtanul. Leginkább az éneklő és zenélő figurák keltik fel a figyelmét, de persze a klasszikus játékokat is szereti. Nagy huncut egyébként, igényli a közelségünket, és egyből hangosan jelez, ha azt akarja, hogy valaki szórakoztassa. Nem csak akkor sír ugyanis, ha éhes, vagy ha fáj a hasa, hanem akkor is, ha unatkozik. Így hát engedelmes szülőként mindig ott vagyunk a közelében – tette hozzá Caramel.

Hozzászólások