Kislányával együtt hódít Kiszel Tünde

Naptár dívaként tekint saját magára Donatella anyukája

2014/12/16

Ha újév, akkor új Kiszel-naptár a láthatáron – ez idén sincs másképp, ám ezúttal ismét kislányával együtt pózolt a díva.

2015 a pin-up stílus jegyében telik majd, legalábbis Kiszel Tündét illetően. „Érzékien csábító, igazi nő” – ezzel fémjelezte saját magát és az újonnan megjelenő alkotást a naptár díva, aki egyáltalán nem bánja, hogy ezzel a megnevezéssel illetik őt az utóbbi időben, mióta hagyományt teremtett ebben a műfajban.

kiszel
Kiszel Tünde és Donatella a 2015-ös naptárban

Korábban már megszokhattuk, hogy Donatella is felbukkan a hónapok borítóin, ugyanis 14 évvel ezelőtt ő ihlette meg az első kiadást. Tünde egyik barátnője javasolta akkoriban, hogy annyi közös fotó készült róluk, hogy akár ki is adathatná, a hazai híresség pedig megfogadta tanácsát, és azóta büszke, hogy az ő nevéhez köthető ez a fajta alkotás hazánkban.

Donatella hagyta, hogy édesanyja válaszoljon arra a kérdésre, hogy vajon ő is Tünde nyomdokaiba lép-e majd a későbbiekben. A híres és népszerű szülő pedig elárulta, teljesen más és utat szán gyermekének, de mindenképpen művészi pályában gondolkodnak.

Nézd meg a videót!

Hozzászólások