Kisorsolunk egy két fős vacsorát, oda, ahol isteni ételek várnak!

2017/12/15

Zugló szívében van egy étterem, melynek neve Terrace Café és most kipróbálhatod ha elég szerencsés vagy! Karácsony előtt kisorsolunk egy két fős vacsit! 

Modern bisztróstílus, hangzatos és látványos ételek és családias hangulat a városban. Ez Zugló egyik legjobb étterme: a Terrace Café. Évek óta étteremként működött az Egressy út 16., azonban idén Dia és férje, Gábor átvették a családi vállalkozást. A Terrace Café létrejöttének első lépése egy teljes, enteriőrt és étlapot is érintő átalakítás volt, aztán pedig már jött a többi: ebédmenükért sorba álló irodisták, családi eseményeket ünneplő környékbeliek, vacsorázó vendégek – Zugló egy jó hellyel gazdagodott. 

Terrace-Hartyányi_007

A Stadionokhoz nagyon közel lévő, Egressy úti étterem a látszattal ellentétben azonban nem új, már 16 éve főnek itt az ebédek és vacsorák. Csakhogy az év elején anyáról lányára (és férjére) szállt a vezetés, és ez teljes beltéri felújításon túl friss étlapot is jelentett.

Dekoráció téren jött a türkizkék csempe a pult oldalára, a faládából készült, kézzel festett lámpaburák, az Edison izzók, a műfű, a fotelszerű székek és fehér parketta, a konyhába pedig a modern megközelítés. Persze nem kell rögtön fine dining vonalra vagy molekuláris gasztronómiára gondolni: az újdonsült tulajdonosok, Dia és Gábormegtartották a magyaros vonalat – hiszen  lássuk be, ezt mindenki szereti és igényli -, de mellé világkonyhát is hozták a tányérokra.

Idén az étterem karácsonykor és szilveszterkor ugyan zárva tart, hiszen az étterem vezetősége annyira jó fej, hogy szabadnapot ad az alkalmazottak az ünnepekre! Sőt, a vezetőség (és mi itt az RCNews szerkesztőségében szintén) megmutatja mennyire is kedvesek, ugyanis felajánlottak egy 2 fős vacsorát 10 ezer forint értékben! Ehhez nem kell mást tenned, mint IDE kattintanod és máris játszhatsz a nyereményért! Hajrá! :) 

forrás

Hozzászólások