Kiss Ramóna anyaszerepre készül

Szülei adják a mintát

2016/01/21

Kiss Ramóna több szerepben is játszott már terhes nőt, és bizony a magánéletben sem áll tőle távol az anyaszerep.

received_2491012060986581

A Barátok közt Zsófija a sorozatban éppen kisbabáját várja, és Ramóna bevallotta:  a magánéletében is készül már erre, hiszen nagyon szeretne anyuka lenni. Mivel a szülei harminc éve élnek boldog házasságban, számára ők az igazi példaképek, csak egy valamit nem tud már hozzájuk hasonlóan csinálni…

Amikor megszülettem, anyu mindössze 18 éves volt. Ezért ő mindig is olyan nekem, mint egy barátnő. Azzal, hogy a húgommal ilyen a viszonyunk a szüleinkkel, sokkal nagyobb tiszteletet vívtak ki, mintha vasszigorral neveltek volna minket. Ha lesz gyerekem, én is ugyanezt a mintát fogom követni. Bár egy valamiben már nem tudom anyut és aput követni, a korai gyermekvállalásról ugyanis lekéstem. Ha akkor szültem volna, mint engem az anyukám, már lenne egy 12 éves gyerekem” – gondolt bele Kiss Ramóna.

kissramona
Zsófi a Barátok köztben épp a babáját várja

A gyönyörű színésznő családjában nincs olyan, amiről  ne beszélnének nyíltan.

„A mi családunkban nincsenek tabutémák, féltve őrzött titkok, minden megbeszélek a szüleimmel. Ha egy női dolgot elmondok anyunak, azt apu egy óra múlva már szintén tudja. De ezt egyáltalán nem bánom. Valójában olyan nyíltan és közvetlenül élünk, mint egy olasz família, csak nálunk kevés a férfi” – mondta nevetve Ramóna a Storynak utalva arra, hogy anyukájával és húgával túlerőben vannak.

Hozzászólások