Kiss Ramóna felfedi titkát

Túlságosan őszinte?

2014/10/02

A napokban megvált gyönyörű hosszú tincseitől Kiss Ramóna. Ilyet akkor tesz egy nő, ha magánéletében gyökeres változás következik be. Mi történhetett Ramónával?

Kiss Ramóna új frizurával (fotó: Facebook)
Kiss Ramóna új frizurával (fotó: Facebook)

A Barátok közt Zsófija állítja: csupán annyi történt, hogy most már – alig pár hónapra a harmincadik életévétől – igazán felnőttnek érzi magát. Mostanra megtanulta, hogy a nyilvánosság előtt nem szabad annyira nyíltnak lennie, mint eddig, mert vélhetően emiatt futottak zátonyra komoly kapcsolatai. 

Három hosszú kapcsolatom volt, amelyekről rendszeresen írtak a lapok. Nagyon boldog voltam ezekben a kapcsolatokban, és mint az emberek nagy részének, nekem is fájt a szakítás. Mostanra megtanultam, hogy a magánéletem bizonyos részeire vigyázni kell. Sokan úgy gondolják, hogy azért nem szeretek beszélni a magánéletemről, mert titkolnivalóm van. Pedig erről szó sincs. És természetesen nekem is megvannak azok az emberek az életemben, akikkel megoszthatom a boldogságomat, vagy ha fáj valami. Bennük tökéletesen megbízom” – mondta a Kiskegyednek Kiss Ramóna

A Barátok közt sztárja jó ideig Majka párja volt, majd beleszeretett a focista Tóth Norbertbe, legutóbb pedig a milliomos Tóth Richárd pókerbajnokkal volt hosszú kapcsolata, ami közel egy éve ért véget. A magánéletét tudatosan óvó Kiss Ramóna vélhetően nem volt boldog, amikor a Majka tavaly megjelent könyvében kiteregette hálószobatitkaikat. A rapper azt állította: első éjszakájukon 19 órán át szexeltek, szinte megállás nélkül. 

Hozzászólások