Kiss Ramóna magára maradt

Elfordultak tőle a barátai

2015/07/16

Gyönyörű, szexi és sikeres, Kiss Ramóna mégis ugyanaz a lány maradt, aki régen volt. Mégis több barátja elfordult tőle csak azért, mert ismert ember lett belőle.

Tizenhárom éve játssza a Barátok közt Zsófiját Kiss Ramóna, és az évek alatt lassan igazi bombázó vált belőle. Mára nem csak a sorozatban, de a színházban is ünnepelt művésznő lett. A hírnév árnyoldalát azonban neki is meg kellett tapasztalnia, amikor szülővárosából, Veszprémből Budapestre költözött.

„Otthon kialakult egy baráti társaságom, azt hittem, meg is maradnak a veszprémi barátaim, de a sikerre, amit elértem, nem mindenki reagált jól. Azok az emberi kapcsolatok nem voltak feltétlenül igazak. Tizenhét és húsz éves köröm között sok csalódás ért, nehéz volt kezelni ezt a dolgot. El kellett fogadnom, hogy a családomon kívül csak nagyon kevés emberben bízhatok. Volt olyan barát, aki csak azért, mert felköltöztem Budapestre, soha többet nem vette fel a telefont. Voltak régi cimborák, akik eltűntek mellőlem. Lehet, hogy én is ludas vagyok ebben, de mindig igyekeztem önmagamat adni – vallotta be a színésznő a Hot magazinnak adott interjújában.

Kiss Ramóna nem csak a barátai miatt hagyta ott nehéz szívvel szülővárosát, hiszen a családja is nagyon fontos számára.

„Nehéz időszak volt a családom nélkül. Hat hónapig bőgve vezettem. Sokszor félreálltam útközben, hogy sírni tudjak, annyira hiányzott mindenki, aki az addig életemet jelentette. Aztán sok új kapcsolat alakult ki Budapesten, de előfordult, hogy azok sem voltak igazak. Mára ott tartok, hogy messziről látom, egy mozdulatból meg tudom ítélni, hogy ki mit akar, a hírességet vagy az embert látja-e bennem” – árulta el Kiss Ramóna.

Olvass még Kiss Ramónáról!

Hozzászólások