Kiszámoltuk mennyit keres Berki!

Vigyázat, sokkoló összegek következnek!

2017/07/06

Tegnap nyilvánosságra került, hogy mennyit keresnek az Instagram-sztárjai, ezért úgy döntöttünk a hazai celebek jövedelmében is turkálunk egy kicsit.

Az embereket mindig is érdekelte és fogja is, hogy ki mennyit keres. Hiába tagadod most éppen te is, rákattintottál a cikkre és bizony azt is tudjuk, hogy tovább fogsz olvasni.

Tegnap a Borsonline megírta, hogy mennyit keresnek a legjobban megfizetett Instagram-sztárok. Cristiano Ronaldo a maga 106 millió követőjével posztonként 108 millió forintnak megfelelő összeget kap, Selena Gomez életét 123 millióan figyelik és ennek köszönhetően 149 millió forintot keres egy posztjával. Kim Kardashian egy picit lemaradt hozzájuk képest a 101 milliós rajongótáborral, ugyanakkor nincs oka bánkódni, egy posztja 135 millió forintot ér. Azt is megtudtuk, hogy David Beckham is hasonló árfolyamon fut, mint Ronaldo.

Ezek függvényében mi is végeztünk néhány számítást és kimatekoztuk, hogy a hazai sztárok mennyit keresnének, ha ugyanannyit kapnának egy posztért, mint a fent említett hírességek. Mivel Beckham a világ egyik legismertebb embere és Berki is elmondhatja magáról ugyanezt magyar viszonylatban, úgy gondoltuk érdemes először őket összevetni. 

  • Beckhamnek 190-szer több követője van, mint a polgárpukkasztó celebnek, ami  lebontva azt jelenti, hogy Berki Krisztián a maga 202 ezres követőtáborával 568 ezer forintot keresne posztonként, ha ugyanannyit fizetnének neki, mint a focistának.
  • Kim Kardashian 360-szor több követővel rendelkezik, mint Hódi Pamela, ebből következik, hogy a sztáranyuka 375 ezret zsebelhetne be/poszt, ha Kardashian-árfolyamon lennének a bejegyzései. 
  • Selena Gomez vezeti a mezőnyt, akinek 3704-szer több rajongója van, mint Lolának. Ha Lola is annyit kapna egy posztért, mint az énekes 44 200 forintot keresne. 
  • És végül jöjjön a két focista: Ronaldo és Dzsudzsák Balázs. A világsztárt 323-szor többen követik, mint a magyar focistát, ennek következtében Dzsudzsák posztjai 334 ezer forintot érnének.
Hozzászólások