Kit izgat a korkülönbség? A sztárokat nem!

Nem ettől függ a boldogság

2014/08/04

A mai világban egyre kevésbé számít, hány év van a szerelmespár tagjai között – pláne igaz ez a sztárokra, akik fittyet hánynak a korkülönbségre.

Vajon csak úgy lehet működőképes a kapcsolat, ha a férfi idősebb? És meg lehet szabni, hogy hány év lehet a két fél között? A sztárokat nem érdekli a matematika sem itthon, sem Hollywoodban, így nem is foglalkoznak azzal, mennyi az annyi.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas – 25 év

Nem mindennapi, ami a gyönyörű színésznő, Catherine Zeta-Jones és férje, Michael Douglas között van, hiszen a színész előző válása után szinte azonnal az oltárhoz vezette új kedvesét. Bár sokan kételkedtek a kapcsolat tartósságában, a 2000-ben kötött házasságukat még abban az évben egy kisfiúval koronázták meg, melyet három évvel később egy kislány követett. A huszonöt év korkülönbség ugyan rányomta bélyegét a pár életére, egy évvel ezelőtt ugyanis felröppent a válás híre, ám úgy tűnik, sikerült megbeszélniük a problémáikat, hiszen azóta is együtt vannak.

Vajna Tímea és Andy Vajna – 39 év

Andy Vajna és Timi

Talán a legnagyobb port kavarta a magyar hírességek között a Damu Roland ex-barátnője, Palácsik Tímea és a világhírű magyar rendező, Andy Vajna között köttetett házasság. A két híresség között harminckilenc év különbség van Andy javára, ám ez mit sem változtat azon, hogy szeretik egymást. Timit rengeteg támadás érte, amikor napvilágra került viszonya a rendezővel, amihez a korkülönbségen kívül Andy milliárdjai is hozzájárultak. Úgy tűnik azonban, a pár jól bírja a kritikákat, mert néhány rosszindulatú pletyka ellenére tökéletesnek látszik a boldogságuk.

Michelle Rodriguez és Zac Efron – 9 év

Zac Efron hírnevét a High School Musical című tinimozi hozta meg, melyben fiatal szívtiprót játszott. a Kölyökképű színész azóta több filmben is nagyot alakított, kisfiús báját azonban még mindig jól őrzi. Ezért tartják többen szinte elképzelhetetlen, hogy egy idősebb nő karjaiban keresse a boldogságot. Márpedig így van, méghozzá nem is akármilyen párt választott magának, hiszen új barátnője a Halálos iramban filmek egyik főszereplője, Michelle Rodriguez, aki ráadásul néhány hónapja egy modell lánnyal készült összeköltözni. A 35 éves, nyíltan biszexuális Michelle és a 26 éves Zac azonban úgy tűnik, mit sem törődik a róluk szóló pletykákkal és nagyon boldogok együtt.

Sarka Kata és Hajdú Péter – 11 év

Sarka Kata és Hajdú Péter

A magyar közönség egyik kedvenc híressége, Sarka Kata csak tizenkilenc éves volt, amikor megismerkedett a nála tizenegy évvel idősebb televízióssal, Hajdú Péterrel. A pár kezdeti nehézségeit az is növelte, hogy a műsorvezetőnek éppen Bálint Antónia volt a barátnője, aki később ki is teregette hálószobatitkaikat. A Sarka-Hajdú párosnak mostanra két gyermeke született, és az egykori modell többször hangsúlyozta, hogy a korkülönbség nemhogy nem zavarja őket, de segít is, hogy harmonikus legyen a kapcsolatuk.

Charlize Theron és Sean Penn – 15 év

Tizennyolc éve tartott szoros barátság a gyönyörű Charlize Theron és kollégája, a hírhedt nőcsábász Sean Penn között, amikor a két színész úgy döntött, komolyabbra fordítja kapcsolatát. Sean ugyan tizenöt évvel idősebb Charlize-nál, ám ez mit sem változtat érzelmeiken, ezért nyolc hónap járás után még idén kimondják a boldogító igent. Úgy tűnik, a pár valóban nem csak a levegőbe beszél, hiszen már azt is elárulták, hogy az esküvő után egy gyermeket szeretnének közösen örökbe fogadni három, előző kapcsolataikból született fiuk mellé.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó – 8 év

A Barátok közt két színésze a forgatások alatt ismerkedett meg és szeretett egymásba, ám kapcsolatukat sokáig titokban tartották. A nagy bejelentésnek természetesen a visszhangja is nagy volt, hiszen Anita nyolc évvel idősebb Ottónál. A rosszmájú megjegyzések ellenére ez olyannyira nem befolyásolta a párt, hogy mára két gyönyörű kislány boldog szülei.

Angelina Jolie és Brad Pitt – 12 év

Brad Pitt és Angelina Jolie

Ki gondolná, hogy napjaink legkedveltebb sztárjai között ilyen nagy korkülönbség van? Márpedig a szívtipró Brad Pitt tizenkét esztendőt ver gyönyörű menyasszonyára, Angelina Jolie-ra – bár a korából jó pár évet letagadhatna. A párost egyáltalán nem zavarják a köztük lévő évek, hiszen megismerkedésük pillanatától hatalmas köztük a szerelem, amit hat gyerekkel koronáztak meg. Jolie-nak nem ez az első kapcsolata, ahol nem érdekelte a nagy korkülönbség, hiszen második férje, Billy Bob Thornton énekes-színész húsz évvel volt idősebb nála.

Hozzászólások