Kitálal Michael Phelps barát(nő)je

Pinkáns viszonyba keveredett a világklasszis úszó

2014/11/21

Egy 41 éves hölgy tűnt fel a médiában, aki azt állítja, hogy ő Michael Phelps eltitkolt szeretője. Ám az ügy nem emiatt kellemetlen. Komoly takargatnivalója van.

Főhet a feje a 18-szoros olimpiai bajnok úszónak, hiszen egykori szeretője elmesélte ország-világnak, hogy milyen az ágyban. A legmerészebb fantáziával sem lehet elképzelni, mik történtek a forró éjszakákon, ugyanis a 41 éves, szőke Taylor Lianne Chandler férfiként született. Azonban Michael Phelps volt életében az első, aki igazán nőként kezelte.

Taylor Lianne Chandler
Taylor Lianne Chandler

A világklasszis úszóval egy amerikaifoci-meccsen találkozott. Nem tudtak megálljt parancsolni érzelmeiknek; szinte azonnal, már a meccs szünetében egymásnak estek. Taylor Lianne Chandler úgy emlékszik vissza kapcsolatukra, mint egy kamaszkori szerelemre. Annyira friss, tiszta és szenvedélyes volt.

Michael egy igazi vadállat; a szeretkezéseink elementárisak voltak. Szenvedélyes, fantasztikus férfi, mesés és lenyűgöző szerető” – áradozott Michael Phelps ex-barátnője.

A kapcsolatnak egy váratlan esemény vetett véget: alig két hónapja Phelps-t ittas vezetés miatt őrizetbe vették, rehabilitációra küldték. Állítólag emiatt az úszó már nem akarja folytatni a viszonyt. Kérdéses, hogy mennyi igaz az egészből, ugyanis Michel Phelps teljes hallgatásba burkolózott.

Hozzászólások