Kitálalt Bangó Margit volt férje

Ezért választotta az énekesnő lányát

2015/09/10

Megszólalt Bangó Margit exe: a férfi, aki először az énekesnő férje volt, majd válásuk után annak lányát vette feleségül.

Komoly drámák játszódnak el a Bangó családban: évek óta megy a harc Margit és lánya, Marika között, akik az utóbbi időben sokszor már nyilvánosan állnak ki egymás ellen. Marika legutóbb a Facebookon bírálta keményen édesanyját, akit komolyan megvisel ez a helyzet. Őt unokája, Tina szokta védelmébe venni – ő volt az, aki elárulta, hogy édesanyja, Marika elszerette a híres nagymama volt férjét.

Csakhogy most először megszólalt Margit volt férje, aki 35 éve él házasságban Marikával, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba.

„Szeretnék hozzá szólni a lányom szavaihoz, mert Tina sok dolgot állít, sok vádat megfogalmaz. Ami a házasságunkat illeti, ez egy 34 éves történet. Akkor is felvállaltuk, ma is felvállaljuk, akkor sem volt, titok, ma sem az: először Bangó Margit férje voltam, aztán elváltam, és Bangó Marika férje lettem. Az újságok ezt úgy tálalták, hogy Bangó Marika elszerette Bangó Margit férjét. Ez így nem igaz. Nekem, Horváth Elemérnek lett minden vágyam az, hogy Marika a feleségem legyen. Nem vagyok büszke rá, de az élet ilyen. Meg kell védenem a feleségemet, mert csodálatos és becsületes asszony. Sosem akart rosszat az édesanyjának, csak a szívére hallgatott, ahogy én is” – mondta el a Storynak Marika férje, aki elárulta: később együtt dolgozott feleségével és annak anyjával, és bár nem volt felhőtlen a munkaviszonyuk, mégis működött a dolog.

Most mégis igazi háború dúl anya és lánya között, Elemér pedig azt is elárulta, hogy miért.

„Minden azzal kezdődött, hogy Tina a válása után a nagyijához költözött. De mi azután is mindent megbeszéltünk egymással, a Margittal való közös munkát is megtárgyaltuk, a gondokat is, és azt is, ami nem tetszett. Csakhogy Tina minden szót visszamondott a nagyanyjának. A négy éve tartó viszály tehát Tina fecsegéséből fakad, és nem a mi házasságunkból – árulta el Elemér, aki nem tudja, vajon kibékülnek-e valaha a lányukkal.

Továbbra sem csitul a botrány Bangó Margitéknál: az énekesnőt ezúttal a Facebookon alázta meg a saját lánya! Olvass tovább!

bangó margit

Hozzászólások