Kitálalt VV Dennis egykori párja

Semmirekellőnek tünteti fel a fenegyereket

2015/02/12

Megdöbbentő részleteket árult el kapcsolatukról az a lány, akivel VV Dennis élő adásban szakított a beköltözéskor.

VV Dennis többször is elfogadott anyagi támogatást egykori szerelmétől, Jennytől és családjától, mégis csúnyán elbánt vele, amikor beköltözött a valóságshow-ba.

Több mint egy évig voltunk együtt Dennisszel, nálunk lakott, közösen terveztük a jövőt. Aztán jött a ValóVilág, s bár féltem a dologtól, nem elleneztem, mert tudtam, hogy neki ez fontos. Azért is, hogy anyagilag talpra álljon, és hogy egzisztenciálisan ne függjön a családunktól. Ezért is támogattuk a döntésében, de mi szerettünk volna a háttérben maradni, és onnan erősíteni őt. Sokszor szorult a családom támogatására, gyakran még ruhákat is mi vettünk neki, sőt a beköltözés előtti héten még pénzt is elfogadott tőlünk. A beköltözése napján izgatottan mentem a stúdióba, nem gondoltam, hogy mi vár ott rám” – mesélte a Blikknek Jenny, VV Dennis exe.

VV Fanni és Dennisz
A lány egykori párja folyamatosan Fannival szexel a villában

A volt barátnő úgy érzi, kihasználta a VV7-ben folyamatosan Fannival szeretkező volt párja. Sosem fog megbocsátani neki a történtek miatt.

Kővé dermedve ültem a stúdióban. Egy ország előtt közölte, hogy a kapcsolatunknak vége. Ő ezt már hónapok óta tervezte, s végig felhasználta anyu szeretetét és az én támogatásomat is. Azóta próbálom kizárni az életemből a műsort is, de ez lehetetlen. Harag már nincs bennem, de megbocsátás sem lesz. Kihasznált bennünket anyagilag és érzelmileg is. Ráadásul még jól meg is szégyenített élő adásban. Soha többé nem szeretnék vele beszélni – tette hozzá az egykori barátnő.

Hozzászólások