Kivel csalja Jay-Z Beyoncét?

A sztárpár házassága romokban hever

2014/06/08

Beyoncé és férje, Jay-Z körül forgószélként pörögnek a hírek az utóbbi hetekben. A téma mindig ugyanaz, a sztárpár házassága. A pletykák szerint számtalan hírességgel csalja a férje Beyoncét, többek között Rihannával, Rita Orával, Rachel Royjal és az egykori Miss Belgiummal is.

Pár héttel ezelőtt attól volt hangos a sajtó, hogy Beyoncé testvére, Solange Knowles nekiesett Jay-Z-nek egy liftben. Sajnálatos módon, az esetről felvétel is készült, ami végigsöpört az interneten.

Beyoncé sokáig hallgatott az esetről, de később ő is megszólalt és elmondta, hogy mint minden családban, náluk is vannak nézeteltérések, és feszültség. De, mint minden családban, ők is nagyon szeretik egymást és megoldják a problémáikat. Jay-Z és Solange is vállalja a tetteiért a felelősséget, és már bocsánatot kértek egymástól. A probmléma megoldódni látszott, amikor kiderült, hogy Solange kapta azt a megtiszteltetést, hogy egyedüli előzenekarként léphet fel Beyoncé és Jay-Z koncertjei előtt. Ezzel úgy tűnt, a helyzet el is van simítva.

beyonce-jay-z-rihannaDe az utóbbi napokban arról suttognak, hogy Jay-Z állítólag egy másik híres énekesnővel csalja Beyoncét.

Az talán nem is lep meg senkit, hogy Jay-Z hűtlen, hiszen régóta érkeznek a hírek arról, hogy a pár házassága végleg összeomlani látszik. És ezt elsősorban Jay-Z állítólagos hűtlensége okozza. Arra viszont talán nem sokan számítottak, hogy Jay-Z magával Rihannával csalja Beyoncét.

Rihanna és Jay-Z kapcsolata régen kezdődött, de eddig úgy tudtuk, hogy csupán szakmai alapokon nyugszik. Jay-Z volt, aki felfedezte Rihannát, és támogatta a karrierjét.

Most viszont felreppent a hír, hogy esetleg ennél sokkal több is van közöttük.

 

Hozzászólások