Kivel nyaral Tóth Gabi? – szexi fotókkal

Feltöltődik az X-Faktor előtt

2014/07/06

Tóth Gabi a vakáció alatt sem fogja vissza magát, merész fotókat posztol az Instagramon. Barátnője is feltűnik olykor egy-egy képen, de lehet, hogy régi-új kedvese gyönyörködik leginkább Gabi formás idomaiban?

A képek tanúsága szerint az X-Faktor női mentora végre tudott szakítani egy kis időt a pihenésre, Marbellán sütteti magát, és készül a tehetségkutató újabb szériájára. Tóth Gabi a nyaraláson is megtesz mindent azért, hogy felhívja magára a figyelmet, ugyanis meglehetősen szexi fotókat készít magáról.

Tóth Gabi

Néhány hete még arról szóltak a hírek, hogy az énekesnő felszedett magára pár kilót, és úgy néz ki, mint egy három hónapos terhes. Vélhetően ez annak volt köszönhető, hogy Gabi szüleinek házassága válságba került, és elválnak egymástól. Ez nyilván megviselte őt, és nem figyelt annyira az étkezésre, edzésekre. Ha létezett is az a néhány plusz kiló, mostanra leadta, hiszen tökéletes formában van a nyaraláson.

Tóth Gabi

Az sem lenne meglepő, ha Tóth Gabi Markó Robi társaságában töltené a vakációt. A lángoló szerelem ugyan néhány hónapja véget ért, de legutóbb a Viva Comet gálán tűnt úgy, hogy a pár ismét összemelegedett. Lehet, hogy a spanyolországi nyaraláson tisztázzák a félreértéseket, és új alapokra helyezik a kapcsolatukat?

Tóth GabiFotó: Instagram, RTL Klub

Hozzászólások