Kivételezés a Disneylandben? Előfordul.

Ez történik, ha valaki Kylo Rennek öltözik

2016/07/29

A Disneylandek a béke és a boldogság központjai. De mi történik akkor, ha egyszer csak megjelenik Kylo Ren, az Első Rend ügyeletes gonosza? Ez.

Aki látta a legújabb Star Wars filmet -márpedig ugyebár mindenki látta-, az tudja, ki is az a Kylo Ren. Az apa- és nagyapa komplexusos, kicsit ideggyenge és nagyon emós majdnem-sith bemutatkozása eléggé megosztotta a rajongókat, mikor megjelent az Ébredő Erő. Volt, aki imádta, és egy kiforratlan, csiszolatlan gyémántot látott elrejtve egy rendkívül komplex karakterben. A másik tábor szerint azonban Kylo nem több, mint egy hisztis primadonna, akit két nevelő célzattal kiosztott atyai pofon helyre is tenne (ezt ugyebár már nem kaphatja meg.

Kylo Ren tehát nem örvend osztatlan népszerűségnek. Az viszont biztos, hogy Disneylandben különösen tisztelik, és az Első Rend rohamosztagosaitól kiemelt figyelmet kap. Ráadásul nem csak Ben Solo, hanem mindenki, aki kicsit is emlékeztet rá. Így járt például Nicolas is, aki a Ren-lovag maszkjában és gúnyájában látogatott el a móka és kacagás földjére, ahol aztán kétfős kíséretet kapott. 

Mi csak három dolgot fűznénk hozzá a videóhoz:

  1. Ha mi a Disneylandben dolgozhatnánk rohamosztagosként, az biztos, hogy fájrontkor sem adnánk le a páncélt és a hangmodulátort. Sőt, soha.

  2. Nicolas olyan élményt kapott a két színésztől, amit biztos, hogy soha nem fog elfelejteni. Big up és pacsi, srácok!

  3.  A bal oldali rohamosztagos és a lány pillanata 01:44-nél beleillene egy romantikus vígjátékba. Csinos a mosolya, hölgyem!

Borítókép: ©Disney
Hozzászólások