Klausmann: „Megengedhetnék magamnak négy feleséget!”

Háremre vágyik a Szerencsekerék műsorvezetője?

2014/07/07

Klausmann Viktor – Többek között a 90-es évek elején indult televíziós vetélkedőnek köszönheti ismertségét Klausmann Viktor, akit egy casting keretében választottak ki a Szerencsekerék műsorvezetőjének. Azóta már csak ritkán láthatjuk a képernyőn, inkább gyerekeire és az életmentésre koncentrál. Na meg persze a gyengébbik nemre…

A Borsnak adott interjújában életének számos pontjára kitért az egykori tévés személyiség. Részletesen mesélt arról, mivel tölti manapság az idejét. A nyáron Domonvölgyben van a székhelye, ugyanis strandot üzemeltet a Pest megyei üdülőövezetben. Vízimentőként minden ott töltött idejét leköti, hogy a strandolók biztonságát felügyelje. Szerencsére még nem volt olyan, hogy bárkit is ki kellett volna mentenie, mert úgy véli: „nálunk jól működik a megelőzés”. Viszont korábban már előfordult, hogy egy holttestet kellett kihúznia a vízből.

Mivel ez az elfoglaltság csak a nyári időszakban jövedelmező, télen átköltöznek a hegyekbe, ahol sípályát üzemeltet, valamint izgalmas túrákat szervez a Mátra szafari keretében. Életének eszenciájának pedig a Kékes Kutató Mentő Alapítványt tartja, vagyis ha valaki bajba kerül a hegyekben, akkor ők segítenek a rászorulóknak. Szeretne mindent megadni gyermekeinek, és úgy tűnik jó úton halad afelé. Mind a ketten szeretnek síelni és úszni, kislánya pedig már profi a homokvárépítésben. Jelenleg rajtuk kívül senki nem kap helyet Viktor szívében.

A pletykák szerint azonban Klausmann nagy barátja a női nemnek, amit az alábbiakkal cáfolt meg: „Tévedés, én a női igennek vagyok a barátja, nem is titkolom. Nekem a hobbim, a szenvedélyem a női nemmel és női igennel való barátság. Ismétlem magam, ebben is szerencsés helyzetben vagyok, mert nekem nem kell az autóim nagyságával felvágni és a kulcscsomómat pörgetve betérni egy helyre, hogy felfigyeljenek rám, elég, ha csak besétálok valahová. Viccet félretéve, nem vagyok annyira nőfaló pasi, mint ahogy tartják.” – Ugyanakkor azt is hozzátette, azért nem működtek előző kapcsolatai, mert egy nő sem viseli el, ha egy férfi életében más nők is jelen vannak. Ha Musztafa Klausmannként élne, nem okozna gondot számára a többnejűség, azonban jelenleg a keresztény világ tagja.  Azt is elárulta, a válások ellenére sikerült megőrizni a baráti viszonyt, ráadásul a gyermekek édesanyjai is hajlandóak kommunikálni egymással.

képek forrása: Klausmann Viktor facebook oldala

Hozzászólások