Klicsko fogyasztotta le Hayden Panettiere-t

Lánya születésével lett teljes az élete

2015/03/16

Tavaly év végén született meg a nehézsúlyú bokszvilágbajnok, Vladimir Klicsko és a gyönyörű színésznő, Hayden Panettiere kislánya. A sportoló zord külseje ellenére elárulta: élete azóta lett teljes, amióta egy kisbabával bővült a családja.

Ugyan Valdimir Klicsko és barátnője a házasságot nem tervezik egyelőre, kapcsolatuk ennél jobb nem is lehetne, hiszen a kis Kaya Jevdokija Klicskoo minden papírnál erősebben össze fűzi a színésznővel. 

“Most lett teljes az életem. Remélem, később még több gyerekem lesz. Mégis csak a család mindennek az alapja. Ha ránézek a kicsire, az olyan érzéssel tölt el, amit korábban nem ismertem. Nagyon büszke vagyok a kis családomra. Az esküvővel ráérünk. Szülőknek lenni minden házasságnál jobb. Különben is, Kaya örökre összeköt bennünket” – mesélte Klicsko a Borsban olvasható interjúban. 

Bár a színésznő néhány hónapja szült, máris visszatért a kamerák elé, hiszen gőzerővel dolgozik a Nashville című sorozaton. Ám Klicsko sem ücsörög otthon, hiszen őt a ring várta vissza.

“Apukaként keményebbet ütök – a bátyám, Vitalij legalábbis ezt állítja. Már tavaly, Kubrat Pulev ellen is egy tömött busz energiáját éreztem magamban. Vasárnaponként vannak a szabadnapjaim, akkor azonnal Nashville-be repülök. Édesanyám viseli Kaya gondját, ha Hayden dolgozik, aki egyébként már tökéletesen visszanyerte az alakját. Persze, mert én voltam az edzője” – tette hozzá nevetve Klicsko.

A bokszoló azt is elárulta, hogy kislánya különleges második nevét, a Jevdokiját szeretett nagymamája után kapta, és hogy míg Hayden angolul, addig ő oroszul, a bátyja gyermekei pedig németül gügyögnek a kislánynak.

Hozzászólások