Kocsis Tibi beülne az X-Faktor mentori székébe

2014/05/17

A 2011-es tehetségkutató győztese, Kocsis Tibi úgy érzi, minden megvan benne, amire az X-Faktor mentori teendőinek ellátásához szükség van, ezért örömmel vállalná a feladatot. Emellett a Szombat esti láztól sem riadna vissza.

A visszafogottnak tűnő Kocsis Tibi imádja a kihívásokat. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy pár hete parkettre lépett a Szombat esti lázban, pedig nem tartja erősnek a táncos vénáját.

Kocsis_Tibo_cikkbe

„Nekem kellett a legtöbbet készülnöm, mert nincs sok érzékem ehhez, főleg olyanokkal szemben, mint Oláh Gergő, aki eleve táncos, illetve Vastag Csaba, aki az előző széria győztese. A nehézségek ellenére élvezetes kirándulás volt, és ha úgy adódna, hogy számolnának velem a műsorban, biztosan elvállalnám. Akkor egy ideig a tánc lenne a rendszeres sport számomra” – mondta Kocsis Tibi.

Az énekes nagyon fontosnak tartja a mozgást, éppen ezért jár edzeni legalább hetente háromszor. Új szerelme a futás; alig várja, hogy jó idő legyen, és hódolhasson neki. Muszáj nagy hangsúlyt fektetnie az egészségére, hiszen a munkájával járó felpörgetett életmód miatt az étkezésre kevésbé tud figyelni, ezért a sportban kitartó és következetes. Nagy szüksége van rá, mert családjában van cukorbeteg, valamint szív-és érrendszeri problémákkal küzdő is. Vérnyomása miatt ő maga is gyógyszert szed. Emiatt persze nem fogja vissza magát a munkában, sőt új feladatot is vállalna.

„Egy pillanatig sem haboznék, ha beválasztanának az X-Faktor mentorai közé. Nem jelentene problémát, hogy viszonylag fiatal vagyok, hiszen Tóth Gabi is remekül helyt állt, pedig fiatalabb nálam. Sőt, a szlovák X-Faktorban egy 19 éves lány az egyik mentor. Nem csak a kor tesz alkalmassá valakit erre a szerepre. Úgy gondolom, van annyi tapasztalatom, hogy sikeresen tudnám segíteni a versenyzőket” – tette hozzá a 2011-es X-Faktor győztese

Hozzászólások