Kokó lelkesen mesélt szerelméről

Az egykori világbajnok új boldogságot talált az életben

2015/06/02

Az egykori világbajnok ökölvívó új „szerelmet” talált az életében. A világ egyik legnehezebb sportját, a triatlonozást választotta Kokó, sőt kőkeményen készül egy komoly megmérettetésre. 

“Ez egy hétköznapi kortalan tevékenység, 45 évesen is találok örömet benne. Úszom, futom, biciklizem napi szinten. Legkomolyabb feladatom Nagyatádon lesz, július 25-én, amire nagyon készülök. Egyelőre a felkészülés dominál bennem, az izgalom majd a versenyen tör elő bennem. Megtanultam nem versenyezni, annak idején a győzelem motivált, de most már a részvétel és a verseny hangulata érdekel. Sport nélkül nem tudom elképzelni az életem! A belső motivációm és a mozgás által okozott boldogság miatt sportolok, nem az állapotom miatt, hiszen soha nem volt gond az egészségemmel – mesélte lelkesen a másfél éve triatlonozó Kokó. Számomra a versenyzés után sem múlt el ez a vágy a mozgás iránt, és nem irigylem azokat a sportolókat, akik nem az örömszerzés céljából, hanem hivatalból űzik. Minden időbeosztás kérdése, és mindenkinek arra van energiája, amire szeretné. Számomra a sport elég erős prioritást élvez, a munkánál is fontosabb, ám természetesen nem a családom rovására!” – árulta el az egykori olimpiai ökölvívó, akinek fiai – jó példát látva – szintén dinamikus életmódot folytatnak, így a szabadidős tevékenységeik között kiemelt helyet kap a sport.

Koko

A gyermekeim egészséges motivációkkal rendelkeznek, egész életükben látták a jó példát, és maguktól választották ezt az életformát. Mindent sportolnak, fociznak, bokszolnak, kerékpároznak, és legalább olyan pozitív világszemlélettel élnek mint én.”

Ha szeretnél találkozni személyesen Kokóval, akkor az egész napos Sportnapon megteheted június 6-án a Lurdy Házban, ahol ismét megrendezik a WBO Youth Világbajnoki bokszmérkőzést is!
Hozzászólások