Koko öt hónapos árvát fogadott örökbe

Állati jó helyen van a bébi

2015/10/19

Csodálatosan van kitalálva a természet. Születünk, családra és megnyugvásra lelünk, gondoskodást találunk a szüleinkben, barátságokat a testvérekben. Az állatvilágnak is megvan a maga természetes működése, csak néha ők maguk írják felül azt. Így kerülhet egy kiscica a gorilla gondozásába.

Koko, a Kaliforniában élő gorilla élete legszebb ajándékát kapta 44. születésnapjára. Ő az a nőstény, aki képes rá, hogy az általa megtanult jelbeszéddel kommunikáljon is a gondozóival. Így amikor Koko elé tettek egy dobozt, benne néhány árván maradt kiscicával, képes volt rá, hogy az általa örökbefogadott csöppségnek nevet is válasszon. Így kapta az első macska az All Ball keresztnevet. Rajta kívül még egy árvát örökbefogadott a szuper gorillamami, de természetesen a többi csöppség is szerető otthonra lelt.

Koko jelenleg 1000 jelből álló jelnyelven képes kommunikálni, de közel 2000 angol szó jelentését megérti. A nevet is egy 1984-es játékmacska után választotta, akit miután meghalt, a gorilla mami búcsúdallal siratott. Nézd meg, milyen tündéri volt az örökbefogadás első pillanata!

gorilla

Nem All Ball az egyetlen árván maradt csöppség, aki máshol talált szerető családra. Komari, az eleven szürke-fehér rosszaságot öt hónapos korában találták meg, de nem sokáig volt egyedül. Öt bohókás testvér mellett találta meg a békét, akik történetesen vadászgörények, és imádják a húgukat. Új családjától rengeteg szeretetet és törődést kapott, szerencsére egészségi állapota is hamar rendbe jött, így ma már ő is vígan éli a vadászgörények különleges macska életét. Merthogy Komari szentül meg van róla győződve, hogy ő is egy testvérei közül, így joggal viselkedik úgy, mint a többiek. Együtt alszanak, tekerednek egymás hegyén-hátán, ugyanazt eszik és szívesen ejtőznek együtt a pancsolóban. Hát lehet ennél édesebb a boldog egymásra találás?!

kiscica

kiscica2

Hozzászólások