Komár kislánya indított pert apja végrendelete ellen

A 12 éves Karolinát anyukája képviseli..

2015/12/07

Bár Komár László halála előtt gondoskodott szeretteiről, a család mégsem nyugodott bele az énekes végakaratába. Most 12 éves kislánya pereskedik.

A Budai Központi Kerületi Bíróság határozata arról tanúskodik, hogy az énekes háza perindítás miatt elidegeníthetetlen lett. A pert pedig Komár László mindössze 12 esztendős kislánya indította. A csodálatos környezetben található kétszintes ingatlant egyébként az énekes és felesége – aki nem Karolina anyukája -, Komár Krisztina építette a ’90-es évek elején.

Ám időközben elváltak, és az énekesnek gyermeke is született új párjától, akit később feleségül vett, de házasságuk csak 2011-ig tartott. Egy évvel később Komár ismét elvette előző feleségét, Krisztinát, de a szóban forgó ingatlanhoz már nem volt köze, hiszen annak tulajdonviszonyai az első váláskor rendeződtek, teljes egészében Krisztináé lett a ház.

Komár Lászlónak háromszázezer forintjába került felesége munkája
Az énekes biztosan nem számított arra, hogy exei még halála után is civakodni fognak

Ez a bejegyzés engem nem gátol semmiben, mert a házamat eladni nem akarom, és kölcsönt sem kívánok felvenni rá, lévén most fizettem vissza azt a jelzáloghitelt, amelyet még Laci vett fel. Én ezt a házat az adózott jövedelmemből vettem, amikor a vagyonmegosztásnál Lacit kifizettem, és ezzel kapcsolatban minden jogi bizonyítás a rendelkezésemre áll” – mondta a Blikknek az énekes özvegye és teljes jogú örököse, Komár Krisztina.

A pert valószínűleg azért indítja az énekes kislánya, illetve annak édesanyja, mert amikor Krisztinával elváltak egymástól, ugyan a nő tulajdona lett a ház, de Komár használatában maradt. Az ügyvéd szerint nem egyértelmű a helyzet…

Ezt szokás faramuci helyzetnek nevezni. Az özvegy szempontjából az lehet a legrosszabb forgatókönyv, hogy az ingatlan tulajdonjogát, illetve annak bizonyos hányadát elveszíti” – tájékoztatta a napilapot dr. Kamarás Péter ügyvéd.

Hozzászólások