Komplikációk léptek fel ÉNB Anikó kisfiánál

Egyelőre nem hagyhatják el a kórházat

2015/08/16

Nem élvezheti felhőtlenül az anyaság első napjait ÉNB Anikó, ugyanis kisfiánál fellépett egy váratlan probléma, így egyelőre nem mehetnek haza a kórházból sem.

Hatalmas várakozás előzte meg az Éjjel-nappal Budapest népszerű szereplője babájának érkezését, és néhány napja ÉNB Anikó a közösségi oldalon tudatta mindenkivel, hogy világra jött a csöppség. Boldogságuk azonban sajnos nem felhőtlen, mert a kis Patrik besárgult. Ettől függetlenül a kismamával madarat lehetne fogatni, hiszen nagyon élvezi az anyaság minden pillanatát.

Ma jutottam el odáig, hogy egyáltalán kezdjem feldolgozni a történteket, hogy felfogjam anya lettem, hogy megéljem milyen érzés valakit feltétel nélkül ennyire szeretni, pedig alig ismered, de máris ő a mindened! Kicsit még sokkos állapotban vagyok és egy kis időt kérek, lesz majd kép és minden egyéb! De még szeretném egy kicsit megtartani magunknak ezt a csodát! Sajnos Patrik besárgult, úgyhogy most szolizunk” – írta ÉNB Anikó a közösségi oldalon, ahol meg is mutatta a picit, de valójában semmi sem látszik belőle.

Ma jutottam el odáig, hogy egyáltalán kezdjem feldolgozni a történteket, hogy felfogjam anya lettem, hogy megéljem…

Posted by Nádai Anikó on 2015. augusztus 14.

A Való világban megismert, majd az Éjjel-nappal Budapestben nagy sikereket elért bajai lány az RTL Klub főrendezőjének kedvese. Mindketten nagyon boldogok voltak, amikor megtudták: szerelmüket egy kisbabával koronázhatják meg. Sokig úgy tudták, hogy a baba kislány lesz, de az utolsó trimeszterben kiderült: kisfiuk fog születni. Kovács Patrik augusztus 12-én látta meg a napvilágot. ÉNB Anikó élvezte a várandóssága pillanatait, de az utolsó egy hónap – főként a nagy meleg miatt – nehezen telt.

Papíron még egy hét van hátra a kisfiunk érkezéséig. Az utolsó 3 hetet én elnevezném egy 4. trimeszternek, mert ez a legidegőrlőbb időszak. Az idő olyan lassan telik, hogy az szinte már fizikai fájdalmat okoz. Már látni szeretnéd végre Őt és a karjaidban tartani. Az alvás sehogy sem megy. Teljesen felborul a bioritmusod. A gyomrod a szíved magasságában helyezkedik el. Nem tudod elhagyni a lakást és halálra unod magad. De mégis ez a várakozás a legédesebb és legcsodálatosabb érzés, amit egy nő el tud képzelni az anyává válás kapujában” – írta korábban a blogján ÉNB Anikó.

Olvass még ÉNB Anikóról!

Hozzászólások