Komplikációk léptek fel Fésűs Nelly terhességével kapcsolatban

Hétfőn születik meg a 42 éves színésznő gyermeke

2014/10/01

Korábban ad életet kislányának Fésűs Nelly. A felmerült komplikációk miatt már hétfőn, pár nappal a kiírt időpont előtt megindítják a szülést.

Kórházba került Fésűs Nelly, aki életkora miatt amúgy is veszélyeztetett terhesnek számít. Felmerült egy gyakori komplikáció, ezért folyamatosan ellenőrizték, hogy minden rendben van-e a babával. A színésznő párja, Vajtó Lajos a Borsnak nyilatkozott párja és gyermeke állapotáról.

„Be kellett jönnünk, mert farfekvéses a gyerek. Az utolsó pillanatig reménykedtünk, hát­ha megfordul, mert Nelly azt tervezte, hogy természetes úton hozza világra, de a pici másként gondolta. Az orvosok azt mondták, muszáj lesz császározni, amit nem is lehet sokáig húzni, így hétfőn lesz a műtét” – árulta el az 54 éves üzletember.

fesusnelly
Fésűs Nelly és Vajtó Lajos (fotó: Birton Szabolcs, Olajos Piroska)

„Nelly egy terminátor, mama és baba egyébként jól van, alig várjuk már a nagy napot. Nelly rettentő bátran viselkedik, nem fél a műtéttől, és a beavatkozás nyo­maitól sem tart. Mindkettőnknek az a legfontosabb, hogy a szülés rendben legyen. Én is császárral születtem, és milyen jóképű gyerek lettem” – viccelődött az újságíróval.

fesusnelly2

Már azonban nincs kórházban a színésznő. Ma délelőtt a Berki Krisztián és Czippán Anett vendége volt a FEM3Caféban, a kismama jóga kapcsán, ahol kiderült, hogy ez a mozgásforma segíthet abban is, hogy a kisbaba beforduljon.

Hozzászólások