Koncertjén lett rosszul: kórházba szállították a magyar zenészt

Szerencsére már jobban van az együttes sztárja

2019/04/15

Az elmúlt héten Szegeden folytatta idei turnéját a Dirty Slippers zenekar, azonban a koncert előtt, a zenekar basszusgotárosa, Vanyó Szilárd hirtelen rosszul lett.

Vanyó Szilárd hirtelen komoly fájdalmakat érzett a veséjénél. Rosszulléte miatt nem tudta vállalni a koncertet, így a klub vezetője azonnal a Klinika SBO osztályára szállította, ahol kiderült: veseköves rohama volt. 
A zenész sürgősségi ellátásban részesült, a zenekar két tagja, Lobó-Szalóky Lázár és Nagy Attila pedig történetük során első alkalommal, duó felállásban tartották meg a klubkoncertet, amely a nem mindennapi helyzet ellénére sikeresen megvalósult. 
Vanyó Szilárdot hajnalban engedték ki a klinikáról, a hétvégét pedig pihenéssel töltötte, regenerálódik a zenekar idei turnéjára, amely a koncertdátumokat elnézve, komoly erőnléti felkészülést igényel a srácoktól. 
Vanyó Szilárd csak az RCNews-nak mesélt az esetről:
“A koncert előtt remek hangulatban lezajlott a beállás, majd amikor kimentem a turnébuszba a ruháimért, hirtelen iszonyatos görcsölést éreztem a vesémnél, azonnal leültem. Attila jött ki és észrevette, hogy komoly lehet a probléma, mert sápadt lettem és nem igazán voltam magamnál. Szerencsémre rögtön jelezték Kozma Zolinak, a klub tulajdonosának, aki azonnal a klinikára vitt. Szeretném neki is megköszönni, valamint a profi, gyors ellátást Kákonyi Zoltán doktor úrnak és az éjszakás nővéreknek. Pár órával később már jelentősen javult az állapotom, így hajnalban haza is engedtek. Örülök, hogy most derült ki ez a probléma, nem a nyári turné kellős közepén, Lázár és Attila pedig megoldotta szerencsére a helyzetet, hálás vagyok nekik is érte! A jó hír az, hogy április 26-án ugyancsak fellépünk Szegeden, a Nyugi Kertben, így hamarosan bepótolhatom magam részéről is a bulit!”
Hozzászólások