Konkoly Ági kislánya is élvezte a Lovas Színház előadását

Konkoly Ágiék a Nemzeti Lovas Színházban jártak

2017/09/27

Konkoly Ági és családja vasárnap a Nemzeti Lovas Színház egyik előadásán járt a Kincsem Parkban és megtudtuk, hogy nagyon élvezték az ott töltött időt. 

Konkoly Ági családjával látogatott el vasárnap a Nemzeti Lovas Színházba, ahol egy musical egyveleg előadást tekintették meg. 

Megkérdeztük a csinos édesanyát, hogy hogy érezték magukat a színházban: 

“Nagyon jól éreztük magunkat, beleértve kislányomat Zoét is. Novemberben lesz két éves, így az ő figyelmét még nem sok dolog köti le hosszú ideig, de ezt élvezte, hiszen nagyon látványos volt. Megdöbbentő elemekkel volt tarkítva az előadás. Biztos el fogunk még látogatni a későbbiekben is, mert télen is működik a Lovas Színház egy fedett, fűtött helyen ” – mesélte nekünk Ági. 

22054473_1864137573602400_2004458407_n

A fekete álarcos lovas című előadás októbertől lesz megtekinthető a színházban hiszen megannyi történet, szerelem és kaland színesíti. Ki ne ismerné az álarcos jótevőt? Aki elvesz a zsarnokoktól és ad a szegényeknek. A Nemzeti Lovas Színház mindenki által ismert slágerek segítségével kelti életre a feketébe öltözött, fekete lovon vágtató hőst, hogy mindenkit elvarázsoljon, és az egész családnak kellemes és izgalmas kikapcsolódást nyújtson. (forrás)

Hozzászólások