Könnyen megfázol? – Így befolyásolják egészséged a csillagok!

Megtudhatod, hajlamos vagy-e téli náthára!

2014/11/23

A csillagok állása befolyással van az életünk minden területére – így van ez az egészségünkkel is. Egyes betegségek különösen jellemzőek a különböző csillagjegyek szülötteire, de most az is kiderül, a horoszkópod alapján mennyire vagy ellenálló a téli betegségekkel szembe!

Az asztrológiai jegyek, a csillagok állása és a különböző házak befolyással vannak arra, hogy mennyire vagyunk hajlamosak a megfázásra. A nátha ebben a hideg időszakban egyáltalán nem ritka, de érdemes utánaolvasni, kinek kell jobban felkészülni a télre.

Ha a születésed környékén a Vénusz uralta az eget, vagyis a bika vagy a mérleg jegy szülöttje vagy, akkor nem különösebben kell aggódnod a megfázás miatt. Egyetlen esetben dönthet le a lábadról a téli kórok valamelyike: ha ebben az időben nagyon túlterhelt és stresszes vagy. Oroszlánként nem kell félned a hosszú, ágybanfekvős időszakoktól: egy rövid lefolyású náthán kívül nem igen támad meg más.Hasonlóan szívósak a nyilas jegy szülöttei is, akik természetükből fakadóan sportosak, erős immunredszerrel vannak megáldva, így a nátha sem győzheti le őket!

Amennyiben a születési bolygód a Merkúr, vagyis a szűz vagy ikrek jegyében születtél, akkor különösen ügyelned kell a torkot és hangszálakat érintő betegségekre, ez a bolygó felelős ugyanis a beszédért és kommunikációért. Torokfájásra hajlamos vagy, úgyhogy a sál sose maradjon el a nyakadról!

young woman having a cold
Elkerülheted a téli megfázást, ha figyelsz a csillagokra!

A Mars fennhatósága alá tartozó jegyek közül a skorpió hasonló tüneteket produkálhat, de a kos jegyűeknek nincs könnyű dolga a hideg napokon, a leggyengébb testrészük ugyanis az arcuk, a fejük és a szemük, így könnyen elkaphatnak olyan gyulladásos betegségeket, amelytől sokszor éreznek fejfájást, és a szemük is kellemetlenül viszkethet.

A halak leggyengébb testrésze a talp, így nekik a lábon támadó felfázástól kell leginkább tartaniuk – ezért érdemes meleg cipőt és zoknit húznod már a hűvös időben is! Vízöntőként nagyon érzékeny vagy az időjárás változásaira, és mivel a vérkeringésed nem mindig működik megfelelően, nagyon vigyáznod kell a téli vérnyomás ingadozásra!

Ha a Hold fennhatósága alá tartozó rák jegyben születtél, akkor vigyázz, a tél komoly kihívások elé állíthat! Tüdő és mellkasi megbetegedésekre hajlamos vagy, ráadásul a meghűlés szövődményei hörghuruthoz vezethetnek, úgyhogy a nátha első jelére bújj ágyba! Bak jegyűként hajlamos lehetsz asztmára, ami a hideg időszakban különösen kellemetlen tünetekkel járhat. Emellett a fülgyulladás az, ami megkeserítheti a meghitt téli estéket.

Hozzászólások