Kordáék árulják velencei álomvillájukat

Hatalmas összeget kérnek otthonukért

2014/11/28

A Korda György-Balázs Klári házaspár úgy nyilatkozott még évekkel ezelőtt, hogy a 400 négyzetméteres, hétszobás velencei luxusvilla az utolsó házuk és már nem akarnak többet költözni. Úgy tervezték, hogy a Velencei-tó partján álló luxusvillában élik le az életüket.

Azóta viszont ingatlanos cégek hirdetési oldalain látható a ház, noha többször hangsúlyozták az őket kérdező újságíróknak, hogy soha nem lesz eladó. Az esemény valószínűleg összefügg Korda György megrendült egészségi állapotával – azzal, hogy több szereplést is le kellett mondania, mert műtéten esett át. Hogy nem véletlenül döntött így a sztár-házaspár, az biztos.

Látható a hirdetésben, hogy nem akármilyen ingatlanról van szó, hiszen a villa geotermikus fűtésrendszerrel, 16 napelemmel, 16 napkollektorral, padló-plafon hűtés-fűtéssel van felszerelve, a burkolatok a legdrágább alapanyagokból készültek: gránitból és márványból készültek. A 2000 négyzetméteres kert szökőkútja káprázatos, a wellnessrészlegen jakuzzi­ és infraszauna is található. A tóra örök panorámás háznak saját strandja is van, amelyért a Korda házaspár nagyon oda van. Amikor beköltöztek, 120-140 mil­lió­ra becsülték az ingatlant, de az évek alatt 330 millióra nőtt az értéke.

hirdetés korda c

(forrás: Blikk)

Hozzászólások