Kórházba került Hajdú Péter kisfia

Sarka Kata el sem mozdult Dávidka mellől

2015/07/20

Sajtótájékoztatóra invitálta az újságírókat Sarka Kata, ahol átadták az idei Magyarország Szépe győzteseinek járó díjakat és a királynő főnyereményét. Az eseményen azonban már nem tudott megjelenni, ahogy férje, Hajdú Péter elmondta, kisfiukat kórházba kellett vinni.

Nem jól indult a hét a Hajdú házaspárnál, annak ellenére, hogy királynőik ma kapták meg milliós nyereményeiket, amelyet hivatalos eseményen mutattak be. Sarka Kata azonban nem tudott részt venni az átadón, mert Dávidkát kórházba kellett vinnie. A kisfiú napok óta 40 fokos lázzal feküdt otthon, ami a gondoskodás és anyai törődés ellenére sem akart csökkenni. Kata hátrahagyva üzleti teendőit úgy döntött, semmi sem lehet fontosabb annál, hogy gyermeke jobban legyen, így a királynők díjátadóját Hajdú Péter vezényelte le.

Szűk körben, csak néhány meghívott médium jelenlétében adták át a nyereményeket az idei királynőknek, akik közül Kiss Daniella képviselheti majd hazánkat a világ egyik legrangosabb versenyén. Azon a megmérettetésen, ahol tavaly Kulcsár Edina írt történelmet, hiszen magyar lányként elsőként sikerült dobogóra állnia, ő lett az első udvarhölgy.

Kata tehát nem tudott jelen lenni, de Hajdú Péter mindenkit megnyugtatott, hogy Dávidka már jól van. A kisfiú úgynevezett mononukleózissal került kórházba, amely betegség tünetei a magas láz, a torokfájás, a nyirokcsomók duzzanata és a nyelési nehézségek. Mielőbbi jobbulást kívánunk Dávidkának!

Hozzászólások