Kórházba került Törőcsik Mari

Mi történhetett?

2015/09/15

Ismét kórházba került Törőcsik Mari: a nemzet színészét 2008-ban életveszélyes állapotban szállították be, akkor hosszas kezelés után engedték ki. Ezúttal szerencsére nincs baj, a 80 éves művésznőt csupán kivizsgálják.

Néhány napot kell kórházban töltenie Törőcsik Marinak, aki egyébként épp a 80. születésnapi estjére készül. A kétszeres Kossuth-díjas művésznő rutinvizsgálatokon vesz részt, amire azért van szüksége, mert hét évvel ezelőtt súlyos, életveszélyes állapotban került kórházba. Azóta rendszeresen jár ellenőrzésre.

Az egyik leghíresebb és legsikeresebb magyar színésznő november 23-án tölti be a 80. életévét, ennek a kerek évfordulónak a tiszteletére mutatják be aznap a Nemzeti Színházban Törőcsik Mari szereplésével a Hemingway-klasszikusokból álló Az öreg és a tenger című produkciót. A rendező, a nemzetközi színházi elitbe tartozó Anatolij Vasziljev többször is hazánkban járt, hogy együtt dolgozzon a színésznővel.

törőcsik mari3
Törőcsik Mari ezúttal rutinvizsgálatokon vesz részt

Törőcsik Mari 2008-ban egy rutinvizsgálat közben lett rosszul, állapota pedig olyan súlyossá vált, hogy életveszélybe került, az intenzív osztályon kezelték hetekig. Szerencsére azóta a nemzet színésze azóta jó egészségi állapotnak örvend, bár év elején megműtötték a szemét, júniusban pedig az egyik gyógyszere miatt került kórházba.

Annak ellenére, hogy Törőcsik Mari már a 80. életévében jár, egyáltalán nem gondolkozik azon, hogy leálljon a munkával, hiszen számára a színészkedés a legfontosabb.

Hozzászólások