Kourtney Kardashian meztelenre vetkőzött rajongói örömére

Valami készül!

2019/03/06

Egyetlen ruhadarabot sem hagyott magán a sztár, és mindezt még az Instagramján is megmutatta rajongói legnagyobb örömére.

Kourtney Kardshian azzal indította a hetet, hogy pucérra vetkőzött és kiposztolta a netre. Persze az intim részeket eltakarta egy csészével és egy laptoppal, hogy a közösségi oldal szabályait ne sértse meg, de attól még a lényeg megmaradt, hiszen egyáltalán nem visel ruhát. Ezzel pedig ügyesen fel is hívta a figyelmet magára, pontosabban új projektjére, ami a Poosh nevet kapta. (A Poosh egyébként lánya, Penelope beceneve.)

 

Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés,

A néven kívül sok dolgot sajnos nem árult el az új bizniszről, mindössze arra kérte rajongóit, hogy regisztráljanak a honlapján, ahol idővel állítólag minden kiderül. Remélhetőleg nem saját sminkmárkát indít, mert a családban abból már kettő is van, szóval ha tippelnünk kellene, talán egy új ruhamárka lesz.

Ha viszont csak abból indulunk ki, hogy milyen környzeteben ül Kourtney, és milyen kiegészítők veszik körül, még az is elképzelhető, hogy esetleg home-decort készül piacra dobni. Bármihez is nyúl, tuti nagy sikere lesz, hiszen rengetegen rajonganak az egész Kardashian-családért, ami alól ő sem kivétel.

forrás

Hozzászólások