Kovács Kálmán :”Csak az gyōzhet vagy veszíthet, aki bemegy a ketrecbe!”

Interjú Kovács Kálmánnal

2017/08/31

Újabb sportolót mutatunk be nektek, aki szeptember 9.-én a Fight Arena keretein belül ringbe száll, ő pedig nem más, mint Kovács Kálmán!

Őze Balázs több részletet is elárult a Fight Arena-ról, többek között a versenyzők neveit is megtudtuk. Azóta bemutattuk nektek Szili István ökölvívót, Bogdán Zsolt “Golyó” profi bokszolót, Molnár Benjamin MMA bajnokot, Veréb István birkózót, Kovács Gyula bokszolót, Tóth Ádám MMA bajnokot, Furkó LászlótKertész Mátét és Kiliti Tamást. A következő versenyző, akit bemutatunk: Kovács Kálmán.

received_1410567662368490

Mikor és miért kezdtél el az MMA-val foglalkozni?
Elég későn kezdtem el ezzel a sporttal foglakozni. 38 éves voltam és Sándor György inspirált, hogy vegyek részt kempo és K3 versenyeken. Akkor kapott el az az érzés, ami mai napig is tart. A sport nagyon fontos szerepet tölt be az életemben, segít kitűzött céljaim elérésében, kitartást és erőt ad mindenhez. 

Melyik eredményedre vagy a legbüszkébb?
A németországi MMA KO győzelmemre vagyok a legbüszkébb.

Mit vársz a szeptember 9.-i mérkőzésedtől?
Minden tiszteletem ellenfelem sporteredmènyei iránt, azonban a mérkőzéstől mindenképp győzelmet várok. 

Hogyan készülsz a mérkőzésre?
Napi két edzésem van a soroksári Pitbull Teamben, Sándor György mester irányított vezetésével. Soos István mester ès Sándor Bèla mester, továbbá három birkózó barátom, ès Zatureczky Zsolt MMA edző -versenyző, a Carlson Grace brazil jiu-jitsu Team-ből hozzájárulnak a felkészülésemhez. 

Hozzászólások