Kovács Patrícia kislánya élvezi a felhajtást

A színésznő nem tudja, mi a szülés utáni depresszió

2014/06/19

Kovács Patrícia kislánya alig 8 hónapos, de már több eseményen megfordult anyukájával: legutóbb egy divatbemutatón pózolt a csöppség és a színésznő.

Hanna Lujza – vagy ahogy szülei becézik, Majszi – nagyon nyugodt kisbaba, akit édesanyja, Kovács Patrícia bátran visz magával bárhova.

„Majszi már megszokta a tömeget, a nagy társaságot, a körülötte lévő felhajtást, és úgy látom, hogy élvezi is. Nem szokott hisztizni, keveset sír, könnyen feltalálja magát idegenek között. Az első hónapokban azért össze kellett csiszolódnunk, sokat éjszakáztam, nehezen bírtam mindent egyszerre elvégezni. De aztán magamra kötöttem egy kendővel, és úgy takarítottam, mosogattam. A mai napig többnyire így visszük le a kutyákat sétálni. Most, hogy Majszi súrolja a 10kg-ot egyre többet babakocsizunk, de azért ha rövidebb időre is, de hordozom. Nagy kapocs ez kettőnk között. Szerencsére a szülés utáni depresszióról nincs tapasztalatom, én  csak szimplán kimerült voltam, de mostanra már ehhez is hozzászoktam” – mesélte a boldog anyuka.

Patrícia a babázás mellett a munkájához is visszatért, de egyelőre csak két darabban láthatja a közönség.

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem jelent egy kis pihenést számomra, amikor elmegyek fellépni a színházba egy-egy este. Szerencsére a családom mindenben segít nekem, a férjem és az édesanyám is szívesen vigyáz rá, amikor én dolgozni megyek. Egyelőre csak minimálisan vállaltam el szinkronizálást, és két darabban vettem vissza a szerepemet, tehát mindössze havi 3-4 estéről van szó. A nyár egyébként is inkább a pihenésről szól, van a családnak egy kis nyaralója a Balaton partján, oda utazunk majd le Hanna Lujzával, a férjemmel és az előző kapcsolatából született kislányával” – árulta el a színésznő.

Hozzászólások