Követendő példaként jótékonykodik a szépségkirálynő

A jótündérek köztünk élnek

2016/11/10

Manapság ritka érték ha valaki jótékonykodik vagy segítséget nyújt a rászorulóknak. Ha egy ismert ember rendelkezik hasonló erényekkel az még meglepőbb.

Minden ember maga tudja, hogy jótékonykodik-e vagy sem. Mi most nézzük a pozitív oldalát a dolgoknak, beszéljünk azokról akik megteszik. Ahogy alább írja Szick Petra szépségkirálynő is, közeledik a hideg idő és a karácsony. Ha máskor nem legalább ilyenkor tehetünk jót az embereknek. Mindannyian ismerjük az aluljáróban, buszmegállóban kéregető hajléktalanokat ám valószínüleg nem szívesen adunk pénzt a kezükbe. Félünk, hogy alkoholra, cigire költik. Ezt a problémát megelőzhetjük azzal, ha hasonlóan járunk el, mint Petra. Gondoljatok bele, mennyibe kerül néhány szendvicset elkészíteni és odaadni a rászorulóknak. A hozzávalók ára és az érzés ami utána hatalmába kerít össze sem hasonlítható.

Fogadjátok szeretettel a szépségkirálynő sorait, melyben elmeséli nektek, hogyan, és miért segített 50 szendvics kiosztásával a rászorulókon.

“Amikor jelentkeztem a Miss&Mr Grand Sea Szépségversenyre idén tavasszal, azt kérdezték tőlem, hogy miért szeretnék szépségkirálynő lenni. A válaszom egyszerű volt. Segíteni másokon. Miután megnyertem Cipruson a világversenyt, a “hírnevemet” amit a verseny miatt kaptam, nem szerettem volna/szeretném másra, csak jótékonykodásra és mások segítésére használni. #HelpChangeTheWorld a mottóm. Én amondó vagyok, hogy a világ tele van jó emberekkel, de ha te nem találsz egyet, akkor légy az-az 1. Együtt mi egyek vagyunk,a szeretet az szeretet. Ma kb 50 darab csomagolt szendviccsel és egy kedves barátnőmmel, Mágnusz Rékával vágtam neki Budapestnek azzal a céllal, hogy 50 darab éhes szájat “megtöltsek”. A szendvicsek csomagolására egy kis motivációs üzenetet írtam, bízva abban, hogy nem adják fel az emberek azért, mert ilyen helyzetbe kerültek. Itt a hideg, jön a tél és a karácsony. Sok hajléktalan él kint a hideg utcán különböző okok miatt, és arra gondoltam, hogy jól esne nekik egy kis friss étel. Hihetelen, hogy mennyire hálásak voltak egy darab szendvicsért. A mai nap tanulága számomra az volt, hogy nem számít kik vagyunk, honnan jöttünk vag hol élünk…egy mosoly és egy kis segítségnyújtás csodákra képes. Remélem, hogy minnél több ember fog hamarosan hasonló képpen cselekedni. Legyen csodás napotok és ne felejtsétek megbecsülni azt amitek van, hisz sosem lehet tudni, hogy mit hoz a holnap! “

 

Hozzászólások