Közelebbi kapcsolat van Justin Bieber és a magyar modell között, mint hinnéd!

Nemzetközi karrierrt indít a magyar modell

2017/07/18

Szick Petra magyar szépségkirálynő remek nemzetközi kapcsolatokra tehet szert azzal, hogy elkezdett együtt dolgozni Justin Bieber exbarátnőjének a testévérel.

Petra és Kaejon Misuraca -Justin Bieber exbarátnőjének testvére- már régóta barátok, így nem is csoda, hogy felfigyeltek egymás munkásságára. Kaejon a kanadai Dangerous márka megálmodója, kivitelezője. Néhány hónappal ezelőtt a magyar modell és a kandai divattervező közös munkába kezdett és a rengeteg erőfeszítés meghozta gyümölcsét, így Petra a Dangerous modellje lett.

“Fogadjátok szeretettel a képeinket és a fantasztikus ruhákat! Számomra megtiszteltetés, hogy Kaejonnal dolgozhatok együtt a jövőben. Köszönöm mindenkinek, aki a titkos projectünkben részt vett. A fotókért külön köszönet illeti Gimesi Attilát, a sminkért Szabó Nórát, a hajam elkészítéséért pedig Tímár Editet” – nyilatkozta Szick Petra.

Itt pedig elolvashatjátok a Kaejon Misuracaval készült interjút is.

Honnan jött az ötlet, hogy Te és Petra együtt dolgozzatok?
Petrával már jó ideje ismerjük és követjük egymást a közösségi oldalakon. Az ő ötlete volt, hogy kezdjünk el együtt dolgozni. Mindent átbeszéltem vele, illetve a befektetőimmel, majd arra jutottunk, hogy a közös munka mindenki számára hasznos lenne.

Mi a véleményed arról, hogy egy magyar szépségkirálynő fogja promotálni a márkád?
Imádom az egész ötletet és a lehetőséget is. Izgatottan várom, hogy mi fog ebből kisülni. Remélem, hogy Európában is akkora sikere lesz a márkámnak, mint Kanadában.

Továbbra is szeretnél Petrával együtt dolgozni?
Igen, tervben van. Kíváncsian várjuk, hogy a közös project milyen eredményeket hoz. Ha jó visszajelzések és megrendelések érkeznek Európából mindenképp folytatjuk a munkát. Hiszek abban, hogyha mindketten tudunk profitálni belőle, akkor tudni fogunk együtt növekedni.

Elutaznál Európába, hogy Petrával együtt promotáld a márkád?
Imádnám ha erre lenne lehetőségem. Megtiszteltetés lenne számomra, ki nem hagynám.

Tervben van új ruhák gyártása?
Igen. A csapatom és én éppen befejeztük a nyári kollekciót. Mindig nézegetem az új stíusokat, hogy napra kész lehessek. A vásárlók szeretnek új dolgokat látni, én pedig őket szeretem boldognak látni.

A Dangerous ruhákat megrendelhetitek a weboldalon, Európába is szállítanak.

(photo:planwallpaper.com)

Hozzászólások