Közeleg Rékasi és Pikali Gerda esküvője?

Nagy boldogságban él a két színész

2015/06/05

Amilyen viharosan indult Pikali Gerda és Rékasi Károly kapcsolata, olyan kiegyensúlyozottak most a szerelmesek – sőt, már az esküvőt tervezik!

Mint két szerelmes kamasz, úgy viselkedik egymással Pikali Gerda és Rékasi Károly, bárhol is jelenjenek meg egymás társaságában. A legújabb közös darabjuk kapcsán fel is tudják használni a magánéletben gyűjtött tapasztalataikat, hiszen két szerelmest játszanak, akik új esélyt kaptak az élettől.

„Előfordul, hogy két embernek nem a tervei szerint alakul az élete, de a sorstól kap egy második esélyt. A tapasztalataikat, kudarcaikat magukkal viszik az új kapcsolatba, és az a kérdés, tudnak-e élni a lehetőséggel, felülemelkedni a sérelmeiken. Ennek a folyamatát visszük színpadra. Életszerű, aktuális a darab, hisz mi is kaptunk egy második esélyt – nyilatkozta Gerda korábban a Borsnak.

Pikali Gerda és Rékasi Károly nem is lehetne boldogabb
Pikali Gerda és Rékasi Károly nem is lehetne boldogabb

Kapcsolatuk elején ugyan nagyon sokan kételkedtek abban, hogy hosszú távon el tudják kötelezni magukat, főleg azért, mert Rékasi Károly 29 év boldog házasságot hagyott hátra Détár Enikővel. Ám azóta mindketten megtalálták a saját útjukat, sőt az is lehet, hogy Rékasi egy új házasságot is fontolgat.

Azt már több ismerős is megerősítette, hogy a kapcsolatuk kezdeti szakaszában a Barátok közt rosszfiúja megkérte új kedvese kezét egy vidéki panzióban, a boldogságukat látva pedig az sem lenne meglepő, ha hamarosan az esküvőre is sor kerülne. A kézfogót valószínűleg a lehetős legnagyobb titokban fogják megtartani.

Hozzászólások