Középiskolai tanár lesz Győzike?

Budapesti Szakközépiskolában taníthatna a showman

2014/08/13

Győzike – Hentes végzettsége miatt számítanak a showmanre a Kemény János Műszaki és Kereskedelmi Szakképző Iskola augusztusi tanévnyitóján. Az ételszortírozáson kívül tanári szerepet is szánnak Győzikének.

Már bizonyára mindenki értesült arról, hogy a TV2 kirúgta Győzikét agresszív viselkedése miatt, ezért már nem láthatjuk többé a Gáspár családot az Édes Élet epizódjaiban. Úgy tűnik, azóta csak úgy tolongnak a munkáltatók, hogy megnyerjék maguknak a showmant.

Nem tartott sokáig Győzike munkanélkülisége: miután az egyik kereskedelmi csatorna száműzte műsorából, felröppentek a hírek, hogy visszakapja régi helyét az RTL Klubnál, de úgy tűnik, teljesen más irányba indul. A showman luxuskörülmények között szórakoztat tovább az interneten. Erről nemrég felkerült egy bizonyíték a legnépszerűbb videomegosztó oldalra arról, hogy két vagyonos vállalkozó felkereste Győzikét: indítsanak közösen egy show-t, nehogy az emberek elfelejtsék őt. A showman először hajthatatlannak látszott, de a színfalak mögött valószínűleg olyan összeget ajánlottak fel neki, amitől gyorsan megenyhült a szíve…

Most azonban egész más vizekre evezhet Győzike, ugyanis Fidler Gábor, a Kemény János Műszaki és Kereskedelmi Szakképző Iskola igazgatója nagy reményeket fűz hozzá.

„Megfelelő végzettség hiányában vendégelőadóként adnánk neki lehetőséget az iskolánkban, de arra is van mód, hogy átképezzük ácsnak, szakácsnak vagy akár számítógép-szerelőnek is – árulta el a Borsnak az intézmény vezetője. Ugyanakkor szeretnénk, ha a tanévnyitó ünnepségen fellépne, sőt hentes végzettségével a megnyitót követő állófogadáson rá is bíznánk az ételek összeállítását, felszolgálását. Egyelőre még nem sikerült vele egyeztetnünk erről, de remélhetőleg ha hazatér a nyaralásból, akkor erre is hamar sort keríthetünk. Augusztus 31-ig be tud majd iratkozni hozzánk.”

Megpróbáltuk telefonon elérni Győzikét, de ki volt kapcsolva. Valószínűleg még nem ért haza luxusutazásáról. Arra azonban kíváncsiak vagyunk, hogyan alakul majd ez az együttműködés az iskola és a hentes végzettségű showman között.

gyozike3
Győzike, mint vendégelőadó? (fotó: Birton Szabolcs)
Hozzászólások