Közös sportolás a szerelmeddel?

5 tipp arra, hogy mit csináljatok együtt

2014/09/05

Egy hosszú párkapcsolatnak az egyik alappillére, ha közös az érdeklődési körötök. Az egyik ilyen azonos pont, például a sportolás.  Ha közösen edzel a szerelmeddel, az nem csak a testeteknek tesz jót, de még a kapcsolatot is erősítheti.

Szonja5
Petruska Szonja, az RC News diéta és fitnesz szakértõje

Lássunk, néhány példát miket tudtok együtt csinálni?

Konditermi edzés

Menjetek együtt az edzőterembe formálni, erősíteni magatokat. Egy konditermi edzés során, tudjátok egymást motiválni, segíteni, amivel még inkább összhangba tudtok kerülni.

Egy fárasztó, izzasztó edzés után pedig bátran mehettek lazulni, beszélgetni a szaunába.

kondi terem

Futás

Milyen jó és felüdülő tud lenni, ha a pároddal együtt rójátok a kilométereket, amely akár átmehet játékos versengésbe is, ezáltal még szórakoztatóbbá téve a futást, és egyben a párkapcsolatotokat is. Ha pedig elfáradtok, a természet lágy ölén ki tudjátok pihenni magatokat.

futás

Kirándulás

Kiváló hétvégi programlehetőség, ha elmentek egyet a szabadba kirándulni. Sportnak is remek, továbbá nagyon romantikus, ha összekapcsoljátok a túrázást egy kis piknikkel is. Vigyetek magatokkal egy üveg bort vagy pezsgőt, és élvezzétek a természet hangját, közben megbeszélhetitek a hét eseményeit vagy akár a jövőbeli terveket.

Egy ilyen program során nemcsak testileg frissültök fel, hanem lelkileg is, ami pozitívan hat a kapcsolatotokra is.

kirándulás

Kerékpározás

A biciklizés azért is jó, mert olyan távolságba és helyekre is eljuthattok, ahova gyalogosan nem. Felfedezhetitek közösen a környező szép helyeket, ismeretlen tájakat. Mindig sokat segít egy párkapcsolat összecsiszolásában, ha egy ismeretlen helyet, várost együttes „erővel” barangoltok be.

Továbbá a kerékpározás pozitív előnye még, hogy kíméletes az ízületekhez, így azok is tudnak hódolni neki, akiknek a kocogás nehezükre esik.

kerékpározás

Egyéb

Válasszatok egy olyan sportot, amit egyikőtök sem tud, hiszen nincs is annál jobb, viccesebb, mint egymás „esetlenségein” szórakozni.

 

Hozzászólások