Kozso magához tért

Kiderült, miért került ilyen állapotba az énekes

2014/10/27

Újabb részletek derültek ki Kozso egészségügyi állapotáról. Egy héttel ezelőtt műtötték az énekest, de még csak most ébresztették fel a mesterséges kómából.

kozso5

Tegnap délután szentmisét tartottak Kozsóért Budapesten. Az énekes élet-halál között lebegett, de nem árultak el többet az állapotáról. Egy neve elhallgatását kérős ismerős vallotta be Blikknek, hogy milyen súlyos az énekes állapota, aki többórás agyműtéten esett át: „Nem véletlenül aggódik érte mindenki! Élet-halál között lebeg. Az orvosokon és a szerencsén múlik a folytatás. Vannak, akik hasonló probléma miatt nehezen vagy egyáltalán nem tudnak beszélni, vagy esetleg lebénulnak.”

Értesüléseink szerint sikerült felébreszteni Kozsót, így már magánál van, de ennek ellenére két hétig még biztosan az intenzív osztályon kell maradnia.

kozso
fotó: Bors/Olajos Piroska

„Egy születési rendellenesség következményeként kellett kés alá feküdnie Kozsónak. Ezt először 2011-ben, az agyvérzése után diagnosztizálták az orvosok. Érdaganatot találtak a fejében, ugyanakkor értágulatot is” – árulta el a Borsnak Mára Krisztián, az I Love Retro menedzsere.

Az operáció 11 órán keresztül zajlott. Szombaton lekapcsolták a lélegeztető gépről, azóta pedig már fel is ébresztették a mesterséges kómából, de még mindig az intenzív osztályon kell maradnia, ugyanis állapota egyelőre még instabil. Kozso tudta, hogy mire vállalkozik, hiszen átesett az előzetes kivizsgálásokon. Szembesülnie kellett azzal, hogy több helyen sem vállalták a műtétet, így egy vidéki kórházban végezte el egy specialista a beavatkozást.

Az intézmény hírzárlatot rendelt el, így csak a közeli hozzátartozók és párja látogathatja Kozsót, de ettől függetlenül természetesen a rajongók támogatására is szüksége van az énekesnek ezekben a nehéz napokban is.

Hozzászólások