Kozsó titokban szakított?

Újra szomorkodhat a szamuráj

2015/07/09

Újabb fordulat következett be Kozsó magánéletében. Lehet, hogy titokban már nem is alkotnak egy párt kedvesével, csak a látszatot tartják fent? Mi értelme a titkolózásnak és mi vezetett a szakításhoz?

Érdekes, ha Kozsó valahol feltűnik, akkor ott rövid időn belül pletykák kapnak szárnyra. Így történt ez legutóbb is, amikor a kedvelt énekes egy fotózáson vett részt. Párjával, Keirával ugyan együtt jelentek meg a stúdióban, de amikor arra terelődött a szó, Kozsó állítólag meglepő kijelentést tett: „Mi a Keirával már nem vagyunk egy pár. Szombat óta külön vagyunk!”. A jelenlévők nem reagálták le a helyzetet, de a háttérben egyből elindultak a találgatások. “Keira nem tiltakozott Kozsó kijelentése ellen, a többiek pedig csendben nyugtázták a helyzetet, nem faggatták őket a miértekről. Kozsóék eleinte a képek kedvéért sem álltak közel egymáshoz, végül azonban ezt az „akadályt” leküzdötték, hogy a fotókon megmaradjon az illúzió” – mesélte egy bennfentes.

A szomorú szamurájról évek óta röppennek fel különös pletykák, főleg betegsége idején volt ez a legjellemzőbb, amikor még halálhírét is keltették az állítólagos informátorok. Vajon most mi lehet az igazság? Valóban véget ért az örökkévalónak hitt szerelem, vagy buta kis tréfáról van szó?

Kozsó és Keira örülnének egy kisbabának

Az elmúlt egy év nagyon megterhelő volt a párnak, hiszen Kozsó betegsége, műtétje, majd amerikai rehabilitációja nemcsak a pénztárcájukat, de energiáikat is felemészthette. Az énekes ma már jól van, újra turnézik, a nyárra is rengeteg fellépése van. Elképzelhető, hogy a sok megpróbáltatás ellenére és a vihar lecsendesedése után eltűnt a felhajtóerő a kapcsolatukból? Megfáradtak és inkább békében válnak el útjaik, vagy képesek még harcolni szerelmükért?

Egy ismeretlen informátor adta le a drótot a Borsnak, aki azonnal megkereste az érintetteket. Csak Keirát sikerült elérni, aki cáfolta a híreket. “Együtt vagyunk. Bár rengeteg rajongó lány próbálkozik nála, folyamatosan kapja az olyan leveleket, amelyekben randira hívják, de én jól viselem ezt, hiszen megbízunk egymásban” – nyilatkozta az énekes kedvese.

Az egymásnak ellentmondó információk egyelőre kétséget ébresztenek, reméljük hamarosan maga a zenész önt tiszta vizet a pohárba.

Hozzászólások