Kozsó újra kórházban

Mi mindent bír még ki az énekes?

2015/06/10

Hihetetlen akaratereje és élni akarás van az ismert magyar énekes-producerben. Kozsó az elmúlt időszakban komoly kórházi procedúrán van túl, visszatért Amerikából, újra színpadra állt, de a megpróbáltatásoknak nincsen vége.

Mindössze néhány hete tért haza Amerikából, ahol a fejműtétjét követő rehabilitáción vett részt. A legnagyobb titokban érkezett, de nem sokkal hazatérése után már készen is állt, hogy újra színpadra lépjen. Múlt pénteken Szegeden aratott óriási sikert, párja, Keira szerint pedig tele a naptárjuk.

Azonban még így is beárnyékolta egy hirtelen jött esemény a hatalmas sikert. Az egyik megrendelője közölte, nem hajlandó kifizetni a neki járó fizetséget, aminek hatására Kozsó vérnyomása az egekbe szökött. A kritikus állapotára való tekintettel párja azonnal hívta a mentőket és az énekes kórházba szállították. “Százkilencvenig meg sem állt a vérnyomásmérő, úgyhogy azonnal tárcsáztam a mentőket. Szerencsére hamar kiértek, és szirénázva vitték is Vácra. A poklok poklát éltük át ez alatt az idő alatt mindketten” – mesélte Keira a Borsnak. “Ahogy megtudta, hogy nincs komoly baj, már kérte is a papírjait. Azt mondta, eleget volt már kórházban az elmúlt hónapokban. Most itthon igyekszünk megnyugodni, és rápihenni az előttünk álló feladatokra. Szerencsére tele a naptár, számos fellépés vár ránk, és arról sem tettünk le, hogy az érzésünk szerint nekünk jogosan járó jussunkat megkapjuk .”

Most nem történt nagyobb baj, de a legyengült sztárnak oda kell figyelnie magára. Reméljük, hogy a nyár végére sem hajszolja túl magát, hogy még sokáig élvezhessük a szomorú szamuráj dalait, azonban a rengeteg kiadás és az utazással járó költség érthetően őt is megterhelte. Ha ezek enyhítésére vállal erőn felül fellépéseket, akkor számolni kell a következményekkel.

Amerikában sem volt izgalmaktól mentes az élete, hiszen egy tragikus balesetet élt túl az énekes. Két halálos áldozattal járó karambolját Kozsó épségben megúszta, bár a gerince sérült, de szerencsére vele nem történt komolyabb baj. A vizsgálatok szerint nem ő volt a hibás, de egy ilyen lelki teher cipelése sem könnyű feladat.

Komplikációk merültek fel az operáció közben – az érképződmény újra vérezni kezdett – emiatt sajnos tovább fog tartani az énekes felépülése. Tavaly egy ország aggódott az énekes felépülésért, sokáig kritikus volt az állapota.Olvass tovább!

kozso

Hozzászólások