Kreatív és stílusos csomagolási ötlet – a legegyszerűbben!

Készülj az ünnepekre költséghatékony megoldással!

2014/11/27

Eddig azt gondoltad, hogy mindenképpen költened kell a csomagolásra is ha ajándékozol? Egy picit igen, de közel sem annyit, mint gondolnád! Próbáld ki ezt az egyszerű, de kreatív és szép csomagolási ötletet!

Hamarosan nyakunkon az ünnepi szezon, karácsony, előtte mikulás, nem is beszélve az egész évben fel-felbukkanó születésnapokról, névnapokról, tehát azokról az időszakokról, amikor ajándékozunk.

Ha kisebb ajándékot vásárolnánk szerettünknek – és itt most nem az anyagi ráfordításról, hanem a méretéről beszélünk -, létezik egy olyan szuperegyszerű és költséghatékony megoldás, amellyel úgy szerezhetünk örömet, hogy az ajándékozott nem is sejti miből is készült a csomagolódoboz.

Mi kell hozzá?

– papír guriga
– szalag
– kis mennyiségű csomagoló papír

doboz4

 

Természetesen ez az ötlet csakis annak való, aki nem ódzkodik a doboz eredetétől hanem épp azt látja benne, hogy milyen kreatív megoldás és talán még vicces is.
Hiszen miért ne készülhetne az ajándékdoboz wc-papír gurigából?
Mert amit most bemutatunk, ez a helyes, sikkes kis doboz bizony abból a bizonyos kis gurigából készül, némi díszítéssel kiegészítve.

doboz1

 

A gurigát picit horpasszuk meg és a két végét törjük be, hogy a doboz zárható legyen. Ezután rejtsük el benne az ajándékot, majd vágjunk ki egy néhány centi vastagságú csomagolópapírt, amelyet keresztben ragasszunk a guriga felületére.

Ha ezzel elkészültünk, utolsó körben még tekerjük át – szintén egy stílusos, előre választott – szalaggal vagy madzaggal és máris kész a kis ajándékdobozunk.

dobo3

 

 

Hozzászólások