Kristen Stewart anyukája elfogadta: lánya leszbikus

Tiszteletben tartja választását

2015/07/03

Kristen Stewart hálás lehet anyukája nyitottságáért. A mama nem csinál ügyet abból, hogy lánya egy nő mellett találta meg a boldogságát.

A színésznő anyukájának csak az számít, hogy lánya szerelmes és jól érzi magát. Sőt, úgy különleges képessége van, hiszen képes férfit és nőt szeretni.

Találkoztam Kristen új kedvesével, nagyon helyes lány. Miért ne fogadnám el, hogy barátnője van? A lányom így boldog, én pedig tiszteletben tartom a választását, és elfogadom, hogy férfiakat és nőket is tud szeretni” – idézte a Best Kristen Stewart anyukájának szavait.

*EXCLUSIVE* Kristen Stewart and Alicia Cargile ring in the New Year together **MUST CALL FOR PRICING**
Egyre több fotó jelenik meg a párról

A szép színésznő minden bizonnyal egy félrelépés miatt kötött ki barátnője karjaiban. Robert Pattinsont a mai napig nem heverte ki…

Kristen volt az, aki egy hirtelen fellángolás miatt félrelépett, és ezt máig képtelen megbocsátani magának. Hiába próbálkoztak még több mint fél évig, nem lehetett megmenteni a kapcsolatukat, pedig nagyon szerette Robertet, más férfira azóta sem bír ránézni. Az egész fájdalmas szakítás borzasztóan megviselte, és eleinte vigaszért fordult Aliciahoz, aki nem csak az asszisztense, hanem a legjobb barátnője is volt. Ebből lett lassan testi-lelki szerelem” – árulta el Kristen egyik közeli barátja.

Egyre több döbbenetes hír jelenik meg a vámpírtrilógia sztárjairól, hogy a saját nemükhöz vonzódnak. Kristenről az év elején derült ki. A részletekért kattints IDE!

Hozzászólások