Kristen Stewart eljegyezte barátnőjét!

A fiús lány nem titkolja tovább kapcsolatát

2015/01/29

Már korábban is cikkeztünk arról, hogy Kristen Stewart talán mélyebb érzéseket táplál legjobb barátnője iránt, mint azt ildomos lenne. A jelek úgy mutatják, hogy nem kell tovább találgatnunk.

A Twilight sorozat sztárjairól sorra derül ki, hogy saját nemükhöz vonzódnak. Taylor Lautner önfeledten bulizott egy melegbárban egy közismerten fiúkhoz vonzódó, magáról meztelen fotókat posztoló sráccal, Kristen Stewart pedig annak ellenére, hogy Robert Pattinsonnal járt évekig, igencsak ellenkező irányba fordult.

Legkedvesebb barátnője már Pattinson előtt is megvolt, ezért igencsak furcsa, hogy most derült ki róluk, jobban szeretik egymást, mint szimpla barátok. Tény, hogy Stewart és barátnője, Alicia Cargile szinte levakarhatatlan egymásról, mindenhova együtt járnak, olykor kéz a kézben is, így nem kellett sokat várni arra, hogy felvállalják szerelmüket.

Kristen-Stewart-Alicia-Cargile odlcjg

 

A két lány nem csupán sülve-főve együtt múlatja az időt, de megjelenésük, stílusuk is inkább fiús: rövid a frizurájuk, szeretik a bő, lezser, alakot elfedő pulcsikat, laza oldalt zsebes nadrágokat.

Sminket legszívesebben kerülik és a magas sarkú cipő természetesen szóba sem jöhet. Most viszont szemfüles lesifotósok olyan képet tudtak megörökíteni a két lányról, ahol egyértelműen kivehető, hogy új gyűrűn csillog mindkettő kezén, amely több, mint valószínű, hogy szerelmük megpecsételése.

Exclusive... Kristen Stewart Accessorizes Her Gender Neutral Look With Suspicious Ring

Hozzászólások