Kulcsár Edina baba után villantana bomba testet

Beach body versenyen indulna

2015/07/20

Kulcsár Edina egy szépségversenyt már megnyert, ám kacérkodik a gondolattal, hogy egyszer egy beach body fitneszversenyen is elindul – sőt azt is elárulta, hogy mikorra tervezi a megmérettetést!

Hétvégén Siófokon mérik össze az adottságaikat a legszebb hölgyek a Fit Balance Beach Body versenyen, a sztárok pedig egy kis strandröpivel melegítettek a rendezvényre. Kulcsár Edina bevallotta: ha valaha fitneszversenyen indul, akkor a bikini modell kategóriában fog versenyezni – ám tavalyi szépségkirálynő szerint akkor lesz majd ez igazán nagy kihívás, ha már született egy babája!

A verseny műsorvezetője, Müller Attila nagyon örül, hogy kicsit legeltetheti a szemét a szebbnél szebb lányokon, de azt is elárulta: mindezt úriemberként csinálja, hiszen otthon is egy igazi bombázó várja kedvese, Larion Zoé személyében.

Kis Daniella, Magyarország legszebb lánya négy éve jár edzőterembe, és bár most kevés ideje van az edzésre, augusztustól keményen bele kell vágnia, hogy a decemberi világversenyre tökéletes formában legyen. Berki Krisztián bevallotta: párkapcsolatai alatt egyszer sem bírálta barátnője testalkatát – ha tökéletes volt, akkor azért, ha pedig volt mit rajta fogni, akkor épp azért, hiszen akit szeretünk, azt olyannak fogadjuk el, amilyen.  

Hozzászólások