Kulcsár Edina: “Cél a Top 10!”

Ma utazik a szépségkirálynő a világversenyre

2014/11/20

Kulcsár Edina bár nagyon izgul az előtte álló egy hónap miatt, de céltudatosan halad előre. Ma utazik Londonba, hogy elkezdődjön számára a felkészülés a világversenyre!

Hazánk legszebb lánya épp négy hónappal ezelőtt nyerte meg a Miss World Hungary-t, amivel “belépőt” kapott a londoni világversenyre, amelyen több mint száz ország lányával mérheti össze szépségét.

Kulcsár Edina
Edina a nemzeti ajándék “társaságában” (fotó: Facebook)

Az utolsó pillanatokban is rengeteg dolgom van, remélem, hogy mindent sikerül elintézni estig, ugyanis akkor indul a gépem Londonba. Úgy érzem, jól kihasználtam az elmúlt hónapokat, és rengeteget dolgoztam azért, hogy a legjobb formámat hozzam a versenyen. Maximalista és céltudatos vagyok. Azért megyek a világversenyre, hogy győzzek, de legalább a TOP 10-be szeretnék bekerülni” – mondja izgatottan, de határozottan Kulcsár Edina.

A szépségnek minden esélye megvan a jó szereplére, hiszen hónapok óta ő áll a legtöbb internetes szavazás élén, valamint a bemutatkozó videóját is nagyságrendekkel többen látták, mint az utána következő lányokét.

Nem bízom el magam emiatt, de reményt adnak az internetes szavazások. Azonban inkább arra koncentrálok, hogy a már holnap kezdődő alversenyeken a lehető legjobbat hozzam ki magamból. Úgy gondolom, a dalt már jól tudom; felkészítőm, Tolvai Reni a napokban ugrált örömében, amikor meghallgatott. A tánccal sem lesz probléma, és bízom benne, hogy mással sem. A családom nagyon fog hiányozni, mert bár modellként hozzászoktam, hogy hosszú időre elutazom, de olyankor a divatbemutatók és fotózások közben van időm beszélni velük. Most sajnos nem lesz. A dédnagymamámat egyébként minden nap meglátogatom, megpuszilgatom, mert nagyon szeretem. Most ez erre egy hónapig nem lesz lehetőségem. Abba már bele sem gondolok, hogy a párom mennyire fog hiányozni, na és persze az anyukám. De nem leszek túlságosan érzelgős, a feladataimra koncentrálok, és ha ennek meglesz az eredménye, akkor tudom: nagyon büszkék lesznek rám” – meséli Kulcsár Edina.

Hozzászólások