Kulcsár Edina durván kiosztotta a férfiakat

Az exe volt a célkeresztben

2016/01/05

Kulcsár Edina teljesen kikelt magából a férfiak (és leginkább az exe) miatt, szerinte ugyanis mindannyian kihasználják és becsapják a nőket.

received_2491012060986581

A szépségkirálynő keményen beszólt az összes férfinak, de valószínűleg leginkább a volt barátja miatt húzta fel magát. Edina és az exe majd 6 évig alkotott egy párt, majd néhány hónappal ezelőtt döntöttek a szakítás mellett. Edina többször elmondta, hogy számára borzalmasan nehéz volt ez az időszak, úgy tűnik azonban, hogy a volt vőlegényét kevésbé viselte meg a dolog – legalábbis azok alapján, hogy immár egy új lányt szeret.

Kulcsár Edina rengeteg üzenetet kapott a rajongóitól, amelyben azok a részvétüket nyilvánítják ki, és ezek egyikére reagált a szépség ezekkel a szavakkal:

„…a csúcs az az volt, amikor állítólag december 23-án, a születésnapomon tették ki az első közös képüket! Igazából ez az ő dolguk, engem nem érdekel! Örülök hogy Mátéra ismét rátalált a szerelem, vagy ki tudja mi! Igazából én átlátom az egészet” – írta a szépség.

kulcsar edina facebook

Edina nem csak az exének, de a többi férfinak is keményen beszólt.

„Lényeg a lényeg, a férfiak 95%-a szavahihetetlen, akik becsapják a nőket, és kihasználják! És a kisebbségi komplexusról ne is beszéljünk… Bár nőkből is van ilyen! Főleg azok akik vagyon, és ingóságok alapján castingolnak a jövendőbeli posztra! Ezért nem szeretem olykor ezt a világot… Amennyire csak lehet, már próbálom elszigetelten élni az életemet, hogy az ilyeneket még csak ne is lássam!” – írta Edina a rajongói oldalán egy kommentben.

Hozzászólások